【女神異聞錄25週年】紀念官網上線!9月將有新情報!

1001 回覆
68 Like 3 Dislike
但p5r好似就係話個班底唔同左人
所以同正傳比個外加劇情遜色左
不過都真係覺得p5個故事已經好好
想像唔到佢可以點超越
其實睇返P5嗰陣出PV之後都係要等嘅所以等唔緊要啦至少係好消息
每集除咗有少量背景相似之外,其實都可以當一隻新作咁睇
希望會係好玩又好劇情啦
講真等多一兩年絕對唔係問題慢工出細貨確實係佢哋做到嘅嘢就算P5R個故事係麻麻哋但係佢個玩法已經屌打好多遊戲令到本身嘅P5更加好玩
同樣狀況下P5S個玩法其實都一樣好正如果大家你好細心去玩過就發現佢唔係一隻普通嘅無雙遊戲
唔係背景相似
而係同一個世界
P同P2罪 / P2罰-P5
算係嘅,不過唔同集數無咩交集,當新故事睇都得 (無玩PQ)
最關鍵咪天鵝絨房間同佢哋啲人係連接住P3至P5嘅故事
前排玩番p1 p2,d遇敵率高到
好煩,無心機玩落去
淨係佢哋遲啲玩法依家玩返都已經好難頂玩過其他新世代遊戲點返到轉頭
想慢慢係地圖探索都唔得
*以前啲
如果Remaster 改改個遇敵率就好
P3同P4係外傳式既P4U度有交集, 算官方比兩個故事既後日譚
(唔似Q系列果種純外傳式故仔, 而係似入咗正史)
問題係P3-P5都係同一班人做, 所以雖然風格唔同但骨子裡面都係同一個模式
佢P6換人既話其實真係怕佢做唔返果種味道
當然, 好玩既話另一種風格都會接受, 就怕佢畫虎不成啫
想佢remake 1, 2

D人講到咁神,想玩
話時話,唔知今次會唔會出P5U
最麻煩既係官方無實則講P5係邊年, (雖然由日歷推出黎應該係2016)
如果真係2016, P3,同P4可能有人年紀奔三.....
仲會唔會有P5S2之類
想睇學妹
P5S個外加劇情真係到喉唔到肺
但p5r好似就係話個班底唔同左人
所以同正傳比個外加劇情遜色左
不過都真係覺得p5個故事已經好好
想像唔到佢可以點超越
P5R個外加劇情真係到喉唔到肺
依加無中文真係好難頂
(其實好多game都係)我唔介意有中文,但好介意因為有中文就cut日文/唔出日文版...
P5S可惜係難得暑假返黎,因為想慳錢CUT走哂D非戰鬥人員
新八咁支持佢地都唔見人
same
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞