【女神異聞錄25週年】紀念官網上線!9月將有新情報!

1001 回覆
68 Like 3 Dislike
P3P 用女主角追到荒垣 佢真係又型又識煮飯
有冇人知邊度有p3fes 中文版down
想玩
無,p3得psp版有漢化
咁我都係繼續玩英文版
https://youtu.be/C3FNS20QVE4

又到一月一度嘅手機驚collab時間
啲人真係好鍾意25仔
畢竟當初佢角色就係同主角相似但行唔同路
點都有吸引力
屌你老味Atlus,Steam 幾時有P5R 賣呀?????????出咗P5S咁L耐都唔補返P5R 畀PC玩家!!!!!!!!依家2022年5月啦,on 99。

無P5R至少都畀P3我哋頂住癮先啦???成日掛著同垃圾手機Game 聯動,做乜L呀?
25周年都幾垃圾

無新作
無remake
P3啲隊友淨係可以ai操作真係好反人類
仲要睇埋狀態
有時想試吓弱點 你老母普通攻擊
有時明明屬性攻擊高好多 又係普通攻擊
屌 你比我自己揀得唔得
好似要加強版定psp版先有得自己控
仲有想佢用全體中回血但次次都用單體回滿血搞到死人,頂你搞到有時明明可以攻得都要主角轉番守勢
真係極反人類
好似有mod可以改人手控
舊年認左整緊6既
p5r同p5s既製作公司組合唔一樣
合理推測份獨佔合約都唔一樣
btw真係想玩可以買部ps4,p5r絕對值得
fes都冇 要p3p先有
仲有個social link個反轉系統
人都癲
記得想kiss眼鏡妹跟住俾人反牌

仲有強制一定要媾晒啲女
同街外啲二打六有commu都唔同男teammate聯絡吓感情
10月有concert
到時應該會公佈新作/remake
Sony 罪大滔天
https://youtu.be/XUZMSHMJUBo

賭場殿堂啲老虎機
啱啱無睇攻略爆咗P5R, 無入到第三學期
想問下值唔值得為咗第三學期重玩?
點都玩啦 始終r版個核心價值就係多出黎呢part
我個人意見啦 雖然新內容算短 仲魔用黎用去都係舊果班
但唔買都買左 當睇多個結局都好
二周一係玩難啲當挑戰下 啲改進同承繼成件事會快好多

本身原版有無玩先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞