【女神異聞錄25週年】紀念官網上線!9月將有新情報!

1001 回覆
68 Like 3 Dislike

官方正式係poster加番PS4/5 同steam
咦,P5R佢個寫法 即係會有PS5版
咁有ps4版嘅即係free upgrade?
p4g p3p好似唔出實體版
要等佢公佈先知, 不過除左SONY自己之外, 應該無乜邊間廠會4上5收錢
34唔出實體版好正常, 賣實體版成本高唔少
會唔會有60fps呢
如果冇 咁同ps4版冇咩分別
有冇人會買soul hacker2
會 不過今次又有好多day 1 dlc
https://youtu.be/1NXc4WrLfd8
呢個死忠鬼佬都係咁屌
我等switch版 到時應該會送埋DLC 橫掂一堆game未開
未出已經有劇情DLC
買唔落手
全平台
最近開始玩真女1(gba版+英文patch), 舊得嚟又有種cult味吸引人玩落去, 系統雖然簡單但同真女3唔差得好遠
altus揾到賺錢方程式
訂咗soul hacker2特典版
連魔羅都鎖埋DLC,遲早人氣前10仲魔鎖撚哂比你睇
same真5 果啲 玩左一半先有得用
原來想訂特典版 睇完條片個心沉左一半
鎮魔羅同鎖雪人之類有乜分別
呢類原本周街都係既怪都要鎖
同意 第一次玩果陣去到冬天聽住snowflake 超級sad

唔想咁快到春天走人 跟住到Timelapse d相跳住到尾 好想哭
話說PC版既P5R有齊全部DLC,估計全平台都應該有
snowflake同nevermore真係痴線
任記今晚有三廠大叻
唔知會唔會有P系料講下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞