【女神異聞錄25週年】紀念官網上線!9月將有新情報!

1001 回覆
68 Like 3 Dislike
冇咁難頂啦
係D迷官悶啫
P5到宜家成6年,P5R都keep左有3年
Altus仲有義氣過隻白皮豬
SEGA 算有義氣
真III深界先難頂
叫我玩第二次一定投降
但整體都好game

真V探索同戰鬥舒服好多 但迷宮差過真III成條街
同意 真女3玩多次真係玩唔落
P3玩多次應該都得
Persona PO 都見到台長

P4G 我都係STEAM 版先玩, 應該都唔介意P3P 嘅
BTW 8月soul hacker 2 已經唔係PS 獨佔
All Platforms except Switch
咁佢獨咗smt5 抵啦
ATLUS recently announced that the critically acclaimed Persona 5 Royal, Persona 4 Golden and Persona 3 Portable will be coming to Xbox and Windows. These beloved games will also be heading to Steam and PlayStation®5.
https://twitter.com/PLAYgamingmag/status/1536305066126221314?s=20&t=Ckk_gGlOI6g4ZXzMxKQujw
買買買
幾耐未見過你
Soul Hacker2目前最大不滿係steam有一個超豪華版齊所有DLC,但我PS好大機會要逐個㩒逐個買逐次入密碼
steam支持P5R同P3P
真V都上steam pls
全部驚都上steam pls
大家點睇P3P女主
諗住一出專玩女主條線
薙刀少女哈姆子井上麻里奈
Baby, baby, baby, baby, baby..... Yeah!
下次port埋P345D同PQ12就好
原來上埋ps5
PQ1,2 可以無縫直上ns
中井同諏訪部先正
中井仲要係女主線先可以改變佢既命運
Steam!!!!
比個新作/remake logo我j下都好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞