【女神異聞錄25週年】紀念官網上線!9月將有新情報!

1001 回覆
68 Like 3 Dislike
Persona but Cyberpunk
睇埋聽日
淨返12個鐘
頭先atlus放左2條大清水打P4U2嘅片上去
可能2月新情報只係P4U
6點有新情報
今次既野唔關我地事,
25th記念FES, 同埋賣景品廣告...
下次係4月..
外國吹風話會出一隻用明智做主角既外傳
唔撚係掛, 殺人魔整得美形D人就追住含, ATLUS仲要去滿足呢班人
明智真係幾靚仔
繼續講佢點做仆街仔既話ok既 但唔好洗白囉
P5個明智真係假到好難頂 去到P5R改過coop個劇情我先接受到
仲要用基拉個聲優 都唔知係咪專登 搞到一開始玩已經印象麻麻地
真唔真 本身唔鍾意佢 情願佢出p3鬼太郎 或者p2罪罰
講緊P5喎 佢個時已經係基拉個聲優配啦 成日映住佢會講 也咩囉
如果係p5 咁真係冇啦 我要其他
無計, 試試改改睇法
.
.
試試唔好諗基拉也瑪托,想像係MUVLUV既白銀武
試試唔好諗基拉也瑪托,想像係ONEGAI TEACHER既草薙桂
試試唔好諗基拉也瑪托,想像係XENOSAGA既CHOAS
試試唔好諗基拉也瑪托,想像係寒蟬既前原圭一
試試唔好諗基拉也瑪托,想像係飛天小褲褲....唔係, 係天降之物既智樹
試試唔好諗基拉也瑪托,想像係MF既傻大佬

其他應該仲有D出名既, 不過我睇過而有印像既係咁多
咪玩喇保志咁出名配咁多角色都有得咁講
基本上配p嗰啲都出名你要個個咁樣聯想都幾忙

明智玩到咁盡殺咗兩個同伴嘅屋企人都仲可以出外傳
除非玩if線唔係點洗白呀
點解明智咁受歡迎好似日本都好hit
靚仔囉,你試下換鴨志田個樣
唔使洗,好多人就係鐘意佢癲癲喪喪
p6未
鴨志田幾適合同伊頭家三兄弟搞合作活動
鴨志田個樣真係搞唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞