【女神異聞錄25週年】紀念官網上線!9月將有新情報!

1001 回覆
68 Like 3 Dislike
你請嘅4隻有邊隻無比人屌話佢遲出
入面仲要有2隻出黎內容炒到仆街
p5嘅話計日版第一條tariler好似一年多d
而且係全動畫0 gameplay
我咪就係講緊太早公佈會比人屌畫餅撚狗
先話想佢開發到差唔多先公佈
你就舉夠4隻大餅出黎,其實你想表達啲乜
咁你應該同atlus講
P3 真係好型 主角個成長曲線幾好 由厭世到重視同伴 之後為世界同重視嘅同伴犧牲
無人鍾意東鄉一二三?
2線角色黎講 神婆唔錯
反而想知有冇人鍾意記者
呢個真係唔掂講真我玩兩次主線都冇溝佢淨係睇咗睇人哋玩
仲要啲歌都好好聽我真係等緊佢Remake
https://youtu.be/gaTuWoPuYm0
東鄉真係唔錯 中二傲嬌反差萌 齊哂
到而家仲有loop 緊 キミの記憶, burn my dread, brand new day
到而家仲有loop 緊 キミの記憶, burn my dread, brand new day
真 我係睇完P3M先中意返Persona
之前有玩過P4G 但係未去到超級中意嘅地步
早兩年因為P3特燈去咗睇Persona Live
無諗過之後就爆疫情…
對比p5同p4 我覺得p3對生命嘅反思更令我感到深刻 明知會死都同死神戰鬥嘅覺悟 btw 幾時放返佢落嚟
p3 未洗得甩p1p2陣黑暗風
去到4 完全係歡樂mode
5就先苦後歡樂
瑪格麗特唔知仲要搵佢幾耐
唔好意思三更半夜眼瞓打錯人名係伊莉莎白至啱自膠sor
4遊戲性係無咁好玩正常但故事真心正過5
有冇玩過任何一集?
ok
如果你係最高難度頭兩個迷宮會有啲吃力
唔好太易放棄,好game黎既
老實講 放返佢落嚟嘅話我應該未必會再咁中意P3
個種感覺就好似魯魯修復活咁...
放返落黎解放個靈魂姐人都死咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞