[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 33 , 宇宙16

595 回覆
8 Like 0 Dislike

大家都唔過10%

17%

未郁過

宜家28
krl係2200出
我2203就見到同download
所以我down得快係正常

大家係咪動漫花園度下載?

我係

點解我到依家都重係0%?

47.4%

宜家係度鬥快

緊張過跑馬

97啦

大家都唔過10%

17%

未郁過

宜家28
krl係2200出

我係

47.4%

宜家係度鬥快

一禁落去20MB一秒down完啦喎
飛彩咁樣變節得好突然 希望佢下集解釋得好d
btw, 今集d人既演技好似突然間大倒退, 尤其係parado

係咩 冇咩點變

應該都係老社長拎住有飛彩條女嘅data果餅帶威脅佢
唔做佢條𡃁就del哂佢條女嘅data之類
飛彩先被迫做25仔

大家都唔過10%

17%

未郁過

宜家28
krl係2200出

我係

47.4%

宜家係度鬥快

一禁落去20MB一秒down完啦喎

我冇嘢講
btw download完
[KRL][Kamen Rider Ex-Aid][33][720p][x264_AAC][Hi10p]

https://drive.google.com/open?id=0Bwpvj9CmbmfLTVdIVmxrdTBBRW8

[魔星字幕團][假面騎士Amazons II][第08話][隐鱗戢翼][中日雙語字幕][1080P][HDRip]
https://drive.google.com/open?id=0Bwpvj9CmbmfLcjhXcDJQRGlxNTA
[KRL][Kamen Rider Ex-Aid][33][720p][x264_AAC][Hi10p]

https://drive.google.com/open?id=0Bwpvj9CmbmfLTVdIVmxrdTBBRW8

[魔星字幕團][假面騎士Amazons II][第08話][隐鱗戢翼][中日雙語字幕][1080P][HDRip]
https://drive.google.com/open?id=0Bwpvj9CmbmfLcjhXcDJQRGlxNTA

社長同永夢握手個到
社長攬住老豆個陣個樣
社長攬住老豆個陣個樣

好正 每個禮拜都好期待社長d顏藝
社長攬住老豆個陣個樣

好正 每個禮拜都好期待社長d顏藝

今集仲撞牆個part
笑死
para d戲
para d戲

其實都係 成套野佢都未驚過
第一次演驚既表情係差唔多
我接受唔到好多兜口兜面可以開拖嘅機會竟然唔打
Happy Birthday Office嗰度直接變身打老豆啦

仲有reprogramming完之後老豆變唔到身嘅話
用武力就可以搶d proto返嚟
唔明飛彩做乜鳩
Happy Birthday Office嗰度直接變身打老豆啦

唔明飛彩做乜鳩

EXACT7LY ,睇黎型彩想做返柒彩多D
覺唔覺社長老豆講每句野都拖長語速好難頂

唔明飛彩做乜鳩

FF :

老豆「我已經set好timer,如果冇準時返去輸入密碼,你條女就係咁先」
飛彩「

唔明飛彩做乜鳩

FF :

老豆「我已經set好timer,如果冇準時返去輸入密碼,你條女就係咁先」
飛彩「

咪理啦
唔俾飛彩其實行緊一盤好大既棋既

唔明飛彩做乜鳩

FF :

飛彩「

咪理啦

一失足成千古恨

唔明飛彩做乜鳩

FF :

飛彩「

咪理啦

一失足成千古恨

飛彩叛變呢度寫得好唔好就決定左exaid可唔可以成為神劇本嘅重點

唔明飛彩做乜鳩

FF :

飛彩「

咪理啦

一失足成千古恨

飛彩叛變呢度寫得好唔好就決定左exaid可唔可以成為神劇本嘅重點

希望創新啲,悲劇啲
如果又係gaim就好悶

唔明飛彩做乜鳩

FF :

飛彩「

咪理啦

一失足成千古恨

希望創新啲,悲劇啲
如果又係gaim就好悶

只要唔好好似鐵血孤兒咁就足夠
真心好撚驚
越覺得接近神作
就越擔心

好怪

好怪

車車個比例好怪,成個細路咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞