[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 33 , 宇宙16

595 回覆
8 Like 0 Dislike
有樣野唔係好明 點解老社長變完身會天光

威囉

威囉

PAUSE左等到天光先打

威囉

威囉

上集已經有人話個鐘同埋堆蠟燭,係社長老豆pause完之後自己佈置左成晚

威囉

本身新黎斗攔佢架車都仲係天光
到兩父子傾計無啦啦天黑
然後變身又變返天光
睇埋上集老豆個卡帶識飛
搞到佢好似未變身已經有超能力咁

威囉

到兩父子傾計無啦啦天黑
然後變身又變返天光
睇埋上集老豆個卡帶識飛

攔車係黃昏 傾計應該岩岩入夜 變身又變返天光 之後永夢佢地出場係咪代表佢地onon99咁企左一晚

威囉

到兩父子傾計無啦啦天黑
然後變身又變返天光
睇埋上集老豆個卡帶識飛

攔車係黃昏 傾計應該岩岩入夜 變身又變返天光 之後永夢佢地出場係咪代表佢地onon99咁企左一晚

諗到個場面都覺得好笑
zombie好似弱化左咁
之前唔係話lv x 有相約lv 50既實力?
而家好似lv 10咁
而家好似lv 10咁

因為對手係Lv.99

又玩劍崎梗 佢twitter都玩埋一份
而家好似lv 10咁

因為對手係Lv.99

其實有講過lv99?
而家好似lv 10咁

因為對手係Lv.99

其實有講過lv99?

zombie冇左不死同增值差好遠
我接受唔到好多兜口兜面可以開拖嘅機會竟然唔打
Happy Birthday Office嗰度直接變身打老豆啦

仲有reprogramming完之後老豆變唔到身嘅話
用武力就可以搶d proto返嚟
唔明飛彩做乜鳩

係office個陣未有對策應付pause,變身肯定收皮

又玩劍崎梗 佢twitter都玩埋一份

唔明

威囉

到兩父子傾計無啦啦天黑
然後變身又變返天光
睇埋上集老豆個卡帶識飛

諗到個場面都覺得好笑

我接受唔到好多兜口兜面可以開拖嘅機會竟然唔打
Happy Birthday Office嗰度直接變身打老豆啦

仲有reprogramming完之後老豆變唔到身嘅話
用武力就可以搶d proto返嚟
唔明飛彩做乜鳩

係office個陣未有對策應付pause,變身肯定收皮

Happy Birthday Office
btw 檀正宗呢集講左幾多次

你地係我公司重要商品

所以佢用game名稱呼班人

威囉

到兩父子傾計無啦啦天黑
然後變身又變返天光
睇埋上集老豆個卡帶識飛

諗到個場面都覺得好笑

jojo都有類似既gag
啲人話Dio搬polnareff 落樓梯
而家好似lv 10咁

因為對手係Lv.99

其實有講過lv99?

係勁過lv99

Zombie 一般戰鬥力高過以前,但無咗外掛能力

好怪

車車個比例好怪,成個細路咁

大頭仔

FF :

老豆「我已經set好timer,如果冇準時返去輸入密碼,你條女就係咁先」
飛彩「

咪理啦
唔俾飛彩其實行緊一盤好大既棋既

一失足成千古恨

飛彩叛變呢度寫得好唔好就決定左exaid可唔可以成為神劇本嘅重點

希望創新啲,悲劇啲
如果又係gaim就好悶

依家至少要比個合理d嘅叛變理由比佢先啦...
明明呢一刻打敗老豆 proto gashat就垂手可得

其實冇咩問題,有proto唔代表有方法救番條女,唔係嘅老社長點搞到車車出嚟,如果打敗老豆,冇人知方法,條女就係咁先

但咁寫嘅話就有d怪怪地
由發現game virus到製造bugster到成功生產chronicle都係社長嘅idea
老豆知嘅野多過社長就會怪左少少
正如劉邦點會及韓信咁熟悉戰略咁解

果陣連d帶都未攪掂 已經知黎斗想整krc 仲要知道chronos變身條件 好怪
game driver其實係咪已經被量產左
貴利佬又唔知邊度黎一條
遲早會唔會連nico都有一條

係喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞