[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 33 , 宇宙16

595 回覆
8 Like 0 Dislike

呢隻係Boss ? 定係點?

可能七羽黎

[blue可能七羽未死,係隠形original,五年隻手係千翼][/blue]

呢隻係Boss ? 定係點?

可能七羽黎

可能七羽未死,係隠形original,五年隻手係千翼
咁仲唔係十面鬼, amazon態個正面好似已經唔係"amazon"樣, d手都無cutter

其實邊忽似十面鬼

觸手鬼
http://toshinokyoko.net/details.php?id=1101025

AMAZONS S2 EP9 RAW SEED

speed

超級清

DLed

https://drive.google.com/file/d/0B0YNDuJbquNoUm9wTGtRUGVyMVE/view
Google Drive
泰國拉打fb page upload既

唔係好明點解今集要暴走?

同呢隻好似

好搞笑

BTW睇黎真係要GRAPHITE用愛去感化25彩

你當佢受咗好大打擊
結果精神崩潰發癲

你當佢受咗好大打擊
結果精神崩潰發癲

笑撚咗
我覺得依段舖得唔夠好
因為既然要發癲仲做乜on99咁自己行入個箱度
不過整體黎講由仁叔開始出場到依家我都覺得好睇番好多

好搞笑

BTW睇黎真係要GRAPHITE用愛去感化25彩

真係變hehe
graphite會唔會對住25彩講“佢係假 你眼前嘅我先係真”
媽呀 好gay
btw我覺得個結局似係全部amazon包括悠同仁都係會死撚哂

你當佢受咗好大打擊
結果精神崩潰發癲

笑撚咗
我覺得依段舖得唔夠好

佢都唔想
佢入咗先發癲冇計
不過如果千翼係出面暴走應該死得仲多人

你當佢受咗好大打擊
結果精神崩潰發癲

笑撚咗
我覺得依段舖得唔夠好

佢都唔想
佢入咗先發癲冇計

嗰個扎馬尾嘅四眼仔死咗未
仲有巴隆呢?好掛住佢

你當佢受咗好大打擊
結果精神崩潰發癲

笑撚咗
我覺得依段舖得唔夠好

佢都唔想
佢入咗先發癲冇計

仲有巴隆呢?好掛住佢

中咗槍 但應該無事

你當佢受咗好大打擊
結果精神崩潰發癲

笑撚咗
我覺得依段舖得唔夠好

佢都唔想
佢入咗先發癲冇計

仲有巴隆呢?好掛住佢

中咗槍 但應該無事

btw 4c真係全撚部垃圾黎,冇個揪得俾人當生菜咁切

你當佢受咗好大打擊
結果精神崩潰發癲

笑撚咗
我覺得依段舖得唔夠好

佢都唔想
佢入咗先發癲冇計

仲有巴隆呢?好掛住佢

中咗槍 但應該無事

嘩 呢個情況仲夠打?

你當佢受咗好大打擊
結果精神崩潰發癲

笑撚咗
我覺得依段舖得唔夠好

佢都唔想
佢入咗先發癲冇計

仲有巴隆呢?好掛住佢

中咗槍 但應該無事

嘩 呢個情況仲夠打?

唔要求佢打,淨係要求佢地執生走佬啦,仲係度鳩射

你當佢受咗好大打擊
結果精神崩潰發癲

笑撚咗
我覺得依段舖得唔夠好

佢都唔想
佢入咗先發癲冇計

仲有巴隆呢?好掛住佢

中咗槍 但應該無事

嘩 呢個情況仲夠打?

有個第一時間走咪仆左街lo
其他人見到走會仆街咪唯有盡力射殺佢求生lo

你當佢受咗好大打擊
結果精神崩潰發癲

笑撚咗
我覺得依段舖得唔夠好

佢都唔想
佢入咗先發癲冇計

仲有巴隆呢?好掛住佢

中咗槍 但應該無事

嘩 呢個情況仲夠打?

只可以講佢地冇光環

仲有巴隆呢?好掛住佢

中咗槍 但應該無事

嘩 呢個情況仲夠打?

只可以講佢地冇光環

係走唔到 有無睇架
唔走捱到尾又話垃圾,即走又話淆嫁啦

仲有巴隆呢?好掛住佢

中咗槍 但應該無事

嘩 呢個情況仲夠打?

只可以講佢地冇光環

係走唔到 有無睇架

真係冇計
4c依隊驅除班咁多集以黎真係一個人材都冇
集集都死大量人同各種嘅死法
令我覺得佢地真係好廢

仲有巴隆呢?好掛住佢

中咗槍 但應該無事

嘩 呢個情況仲夠打?

只可以講佢地冇光環

係走唔到 有無睇架

真係冇計
4c依隊驅除班咁多集以黎真係一個人材都冇
集集都死大量人同各種嘅死法
令我覺得佢地真係好廢

連登仔太勁,唔理解4C只係一堆凡人唔出奇
連登仔裸跑+徒手就可以捏爆千翼個頭
觸手對住連登仔同細路仔玩像筋冇分別
有冇巴打有龍騎成套?
係千尋睇到第6集 第2日開返全部睇唔到
係咪果2位都要變amazon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞