[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 33 , 宇宙16

595 回覆
8 Like 0 Dislike
帕拉德 條腰帶 魂限開無一星期就賣哂 香港都幾多Fans

得條帶都咁多人買

得條帶都咁多人買

條帶有聲

得條帶都咁多人買

條帶有聲

入左

得條帶都咁多人買

條帶有聲

入左

一開即入 聽item sound effect

得條帶都咁多人買

條帶有聲

入左

一開即入 聽item sound effect

高速化 高速化 高速化
Bilibili 啲人見到果籃個幕即刻話鎧武全員客串
笑死
財團x條線真係潛力無限
好期待嚟緊有年番係用財團x做主線
今年已經係新平成9弟
有望出年新10仔可以總結下

新人留名路過, 其實有冇人知今年係最後一年平成年, 咁下套係計新年號定平成第20個?
財團x條線真係潛力無限
今年已經係新平成9弟

新人留名路過, 其實有冇人知今年係最後一年平成年, 咁下套係計新年號定平成第20個?

提示:假面騎士black rx
財團x條線真係潛力無限
今年已經係新平成9弟

今年係尾二
人生有幾多個十年? 平成岩岩好20套就完都幾好呀, 希望唔好好似DECADE咁.....
財團x條線真係潛力無限
今年已經係新平成9弟

其實exaid係新平成第八.......
不過RX後果啲都踢哂入昭和,唔洗驚轉年號住
財團x條線真係潛力無限
今年已經係新平成9弟

係喎 鬼叫decade之後就2345咁數落去, 可惡的DECADE
財團x條線真係潛力無限
今年已經係新平成9弟

係喎 鬼叫decade之後就2345咁數落去, 可惡的DECADE

我估起碼要過多三年拉打先計新年號

戰隊V Cinema
睇返個預告 M一認真就屌打25彩 呢個角色真係悲劇
唔知佢出100LV係為左打自己友定係洗白
仔細諗下,大我話怪唔到25彩
咁永夢其實得番社長幫佢
https://www.youtube.com/watch?v=IY7gYPnCCR0
屌碌碌下youtube見到 笑死
三日追晒33集 ex aid
之前見到個造型真係頂唔順 但見你地個個都話好睇就開左黎睇下咩料 點知第一集個戰鬥畫面就已經吸引到我 個劇情又 冇諗過會咁好睇
社長真係好撚正 PPPP又係
三日追晒33集 ex aid
之前見到個造型真係頂唔順 但見你地個個都話好睇就開左黎睇下咩料 點知第一集個戰鬥畫面就已經吸引到我 個劇情又 冇諗過會咁好睇
社長真係好撚正 PPPP又係

都話左好睇
仔細諗下,大我話怪唔到25彩
咁永夢其實得番社長幫佢

睇完今集佢地兩個無啦啦達成共識
真係可惜如果當年社長唔係妒忌永夢而係同佢合作
成就一定仲犀利過依家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞