[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 33 , 宇宙16

595 回覆
8 Like 0 Dislike
btw會唔會早左d 又似層層咁
btw會唔會早左d 又似層層咁

印象中Drive-Ex-Aid都無出黑影圖
Sorry 我心邪
Sorry 我心邪

Tenga

新拉打?

有無咁早
仲要睇落咁正路

飲料拉打?

嘩 想買廣告買到出哂面

有人估係西洋棋/印章

kiva玩過棋啦

Kiva 個幾枝唔係笛咩

唔是哨子咩

應該講緊三件武器變形前
Exaid 7月大結局?

唔係做到9月咩

新拉打?

有無咁早
仲要睇落咁正路

飲料拉打?

嘩 想買廣告買到出哂面

有人估係西洋棋/印章

kiva玩過棋啦

Kiva 個幾枝唔係笛咩

唔是哨子咩

應該講緊三件武器變形前

西洋棋係幹部
Sorry 我心邪

Tenga

唔通出正傳

唔好啦掛
我即棄
岩岩重睇左24集 reprogram左bakusou bike

關唔關下集貴利矢變身唔變電單車
或者就咁up level 0係人型
岩岩重睇左24集 reprogram左bakusou bike

如果又係伏線

應該唔關事下話

如果又係伏線

應該唔關事
正版bakusou bike係永夢手上
雖然十幾年冇用過

如果又係伏線

應該唔關事
正版bakusou bike係永夢手上
雖然十幾年冇用過

Reprogram隻Bugster關餅卡帶咩事
有人係d live show cap左社長老豆首歌
首歌真係好似gundam d歌 好正
https://www.youtube.com/watch?v=LaDEYpGITHQ

似seed d 歌
佢唱魯魯修個首我開頭以為係播緊seed d歌
仲有佢把聲有d似西川貴教
聽個陣我差d認錯

今年D歌同BGM都好撚好聽

我覺得加埋殊果一下會正好多
https://www.youtube.com/watch?v=LaDEYpGITHQ

似seed d 歌
聽個陣我差d認錯

試吓google西川貴教、淺倉大介、貴水博之

似seed d 歌
聽個陣我差d認錯

試吓google西川貴教、淺倉大介、貴水博之

search完之後我嘅反應
唔怪得之咁似啦
帶哂頭盔先,呢個好大機會係假嘅,因為連貼果條友都冇source,不過見幾搞笑就放上嚟分享

帶哂頭盔先,呢個好大機會係假嘅,因為連貼果條友都冇source,不過見幾搞笑就放上嚟分享

堅野黎,pbjp已有link

幫手補圖

幫手補圖

http://p-bandai.jp/item/item-1000115056/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞