[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 33 , 宇宙16

595 回覆
8 Like 0 Dislike
千翼真係好乞人憎
係咪得我一個覺得仁叔先係最仆街個個
永夢又俾人打到訓低 人間體
btw 檀正宗呢集講左幾多次

你地係我公司重要商品

中二病發
係我整出黎嘅 所以要我滅哂佢
永夢又俾人打到訓低 人間體

過多十集我又水統計下佢仆街嘅次數先

中二病發

神智不清先扑野唔帶套

btw下集好似死好多人
仲有不得不提仁叔今集個大切斷 睇到我扯哂

中二病發

神智不清先扑野唔帶套

btw下集好似死好多人

下集可能有機會係千翼暴走
所以女主冇出手阻止先死咁多人

中二病發

神智不清先扑野唔帶套

btw下集好似死好多人

其實千羽姐唔帶走千翼條hi hi 仁叔一早殺咗佢就無事... 悠同埋教授都有份放佢地兩母子走, 講仆街我覺得佢地四個都有份
正宗笑個陣好似舊版spiderman個綠魔
lv50可以一劍打走一個開緊大技既lv.max
是咪我認真左

打背ok嘅
正面接就肯定硬食大技

係咪講緊飛彩?
人地試過肉身打lv50,lv5打lvx同lv30/40架喎

仲有lv2打lv99

型彩宜家識埋寸勁

中二病發

神智不清先扑野唔帶套

btw下集好似死好多人

其實千羽姐唔帶走千翼條hi hi 仁叔一早殺咗佢就無事... 悠同埋教授都有份放佢地兩母子走, 講仆街我覺得佢地四個都有份

悠同教授最初都唔知變種病毒會極具危險性同會傳染
對白中佢地事後都後悔

中二病發

神智不清先扑野唔帶套

btw下集好似死好多人

其實個個人觀點立場唔同啫
呢套野無話邊個係衰人
比返七羽姐我
千翼必須死
殺老母
整到條女冚家產重想食條女
搞到人類變種

唔死唔得
反而小守個樣西左咁多
我成日覺得佢好似周永痕
預告隻大怪好似就係genmdues

不過未係完全體 好似係parado佢地強行召喚出黎
反而小守個樣西左咁多
我成日覺得佢好似周永痕

我都覺
如果跟返sic 仁叔會唔會變十面鬼
唔理千翼算唔算無辜
總之仁叔下集同我打鳩個仆街仔先

上輯咪有十面鬼個影,不過今輯好似無左回事

已經唔記得咗幾時出過

中二病發

神智不清先扑野唔帶套

btw下集好似死好多人

其實個個人觀點立場唔同啫
呢套野無話邊個係衰人
比返七羽姐我

悠就應該唔關事,因為係佢開口問北條有無後悔
我覺得起碼除左仁叔之外其他人都站於生命立場
仁叔個d以保護人類之名實際上只係要自己負責任既諗法真係不敢苟同

冇人講過十面鬼只係可以得一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞