[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 33 , 宇宙16

595 回覆
8 Like 0 Dislike
昨日屈服於病魔之下,遲左貼lin唔好意思
[魔星字幕團][假面騎士Amazons II][第08話][隐鱗戢翼][中日雙語字幕][1080P][HDRip]

https://drive.google.com/file/d/0Bwpvj9CmbmfLcjhXcDJQRGlxNTA/view?usp=drivesdk

身體健康
今集社長老豆彈琴間房好熟口面
係未ooo社長個間
今集社長老豆彈琴間房好熟口面
係未ooo社長個間

yes
HAPPY BIRTHDAY!!!!!!
如果跟返sic 仁叔會唔會變十面鬼

上輯咪有十面鬼個影,不過今輯好似無左回事

冇人講過十面鬼只係可以得一隻

但係呢
decade時己經出左新版的十面鬼
會唔會今次的big boss 係返新的zero大帝呢

宜家大家猜big boss是誰

1千翼
2仁叔
3小守
4社長
5其作

我賭4
如果跟返sic 仁叔會唔會變十面鬼

上輯咪有十面鬼個影,不過今輯好似無左回事

冇人講過十面鬼只係可以得一隻

但係呢
decade時己經出左新版的十面鬼
會唔會今次的big boss 係返新的zero大帝呢

宜家大家猜big boss是誰

1千翼
2仁叔
3小守
4社長
5其作

我賭4

zero大帝咪依憂

咁難道
七羽其實唔係已經變左做amazon咩,做咩千翼會想食左佢其餘
七羽其實唔係已經變左做amazon咩,做咩千翼會想食左佢其餘

應該係啦
話明係被amazon養大的小年
等下集解

[魔星字幕團][假面騎士Amazons II][第08話][隐鱗戢翼][中日雙語字幕][1080P][HDRip]

https://drive.google.com/file/d/0Bwpvj9CmbmfLcjhXcDJQRGlxNTA/view?usp=drivesdk

身體健康

ゲーム病?
本身最鐘意仁叔 但睇完呢集覺得佢好仆街
搞amazons出黎
搞到教授感染
生千翼呢個小仆街出黎
希望佢唯一做既好事就係殺左千翼呢條仆街厹

身體健康

ゲーム病?

好似係遊戲病加amazon病毒

千翼應該咩都食, 人同amazon 都感染嗰隻

唯一唔食屍體

唯一唔食屍體

下集就想食
無人討論exaid

唯一唔食屍體

下集就想食

下集應該係老豆唔知做咩黎搞到個仔暴走
無人討論exaid

今集過渡無乜特別野講
無人討論exaid

今集過渡無乜特別野講

下集就會多返嫁啦
等多個星期

Btw ex-aid真係冇幾多集劇情唔爆
無人討論exaid

今集過渡無乜特別野講

下集就會多返嫁啦
等多個星期

Btw ex-aid真係冇幾多集劇情唔爆

下集又gemndeus又擬似小姬復活又貴利矢復活
跟住好快就出無敵
無人討論exaid

今集過渡無乜特別野講

因為前一日俾雜誌劇透囇
無人討論exaid

今集過渡無乜特別野講

因為前一日俾雜誌劇透囇

如果今日先係預告見到lazer個樣應該會多人講嘅
無人討論exaid

今集過渡無乜特別野講

因為前一日俾雜誌劇透囇

純粹交代叛變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞