Model Y 集中討論區

999 回覆
21 Like 54 Dislike
有冇巴打放1換1?
請留tg
其實個sales比唔比電話你有咩分別?

我未訂去k11個sales有比卡片我

早兩日訂左e家真係好似孤兒仔,第3,4格唔識填
Email果啲冇填過,我搵sales,sales pass我俾dt ,直接俾dt 電話我,dt一來就叫俾30000,之後WhatsApp 傾,過幾日就話有車配俾我,叫我搞保險搵一換一,約簽文件,10-14日就有車拎,約時間拎車
你幾時訂咁快有車sr?
唔關幾時訂,條隊亂鳩黎,咩dt 跟你張單真係講彩數

7月尾1000

10月 30000

10月中簽文件

7-9月有email俾我,果陣重考慮緊買唔買,9月尾決定買搵sales傾
問題係你訂左嘛想問充電位係睇登記車主地址定買個個人個地址
唔係架,果1000廢架,90日後就食左你冇水回

我決定買,搵sales傾再到拎車都一個月到,tg好多人俾完30000重係到鳩等,啲人話30000先係正式排隊,我覺得都係鳩黎,好多人早過我俾,我覺得如果我冇搵個sales,個sales應該都當我撻果1000訂

裝叉電果啲dt 會同你傾,我唔清楚,我唔需要
DT突然叫我拎車(幾日後),但年尾工作好忙唔得閒搵一換一,LR
而家要等下一批,佢話一月頭有新一批
唔使填
等email 俾3萬 到時聯絡dt
係咪正常應該等sales打黎confirm左order先
收到 confirmation email 就得
等下個email 啦
tesla “sales” 既角色同傳統車廠代理唔同
交車係delivery team 負責
有冇人訂左performance 我前幾日訂話要4~6月先到
兩個星期前訂LR都未收到email叫我入$30000
我就係想知
咪最撚貴果間
仲有咩選擇?個個都za?
冇人用Fusion bank咩
用邊間抵屌
唔知,唔清楚,係度申手等答案中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞