Model Y 集中討論區

999 回覆
21 Like 54 Dislike
Sienta/ Freed個第三排夠窄啦,咪又係照批
完全唔同 你個兩部最後面係坐到1米75以下 但model y 係165都勉強 leg room 都差幾皮
BMW 220i 同discovery sport 仲唔係人坐都批到喎
出年6月先有貨?
右上角轉返香港區啦
上網訂同落舖訂個人覺得一樣
訂完隔幾日會收到條友打俾你再主要用WhatsApp 同你溝通
叫你交三萬蚊訂金再等通知可能幾個月
配到車俾你通常約你一週內帶埋一換一條友去簽文件
跟住兩三個星期後收車
即係話由配到車到簽文件期間搵一換一就最啱時間
因為劏車後有個時限好似係四個月內要申請一換一
所以你晨早搵定又未配到車就碌柒
仲有搵一換一唔想煩又唔界意俾多幾千銀可以去問下sales 有咩計
係咪除左用佢內置嘅,通常都會自己加多個cam?
駁長火要加外置電, 唔太化算, 睇你個人啦, 我覺得sentry mode+ 個幾舊水都夠用
仲有一個好重要既野 就係大陸無7座 香港一定係跟大陸
呢樣真,香港拎上海貨,支國冇7座香港都未必有啦
有無巴打交流下邊間銀行借錢最抵?
唔想上會,下個月拎車要借啦差唔多
如果借P loan 20個,我自己俾20個出嚟,邊間bank抵屌? Za?
Yes
停車場唔洗錢?12月擺到2月冇問題架

係睇一換一果幾個條件
早幾日訂LR ,個sales話起碼4月先有
比完2000蚊之後,收到個email要填registration 資料
想問下之後想買1換1 quota 係咪無影響,係咪照填個人資料就okay?
Payment method 都未諗好,未填住會唔會影響交車時間架?
上網搞好似係孤兒仔黎,門市搞,個sales會留個電話俾你,你追個sales,sales嫌你煩俾dt 交車部既同事電話你,你再追鳩個dt ,唔同dt 唔同做法,有啲就煩兩煩真係俾到車你,你唔搵佢佢唔搵你,有啲就已讀不回理閪你死
基本上個頁可以唔填
到時dt 叫你俾資料就得
佢都係叫你上網訂
去emax 其實只係佢幫你打個url, 之後叫你自己填個人資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞