Steam儲Game唔玩 #18 2021年夏日特賣今晚深夜1點開始

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
買晒咁多集Resident Evil + Evil Within
暫時剩係買左rdr2
係戰鬥動作 敵人設計 故事(古代線)方面更好嘅ubisoft 型open world
xbox 以本傷人太可恥
P4G劇情做得幾好 值得買
但玩到後期你會對迷宮個作業感感到疲累
我係直接開easy快速通關 之後睇劇情算
6其實有曬expansions 同5仲有好大分別咩我覺得都差唔多好玩
saint row 3 4我自己玩得好歡樂
6買左兩個大型DLC之後真係好好玩
xbox 個接收器唔係藍牙係2.4g wifi
如果你部機有藍牙可以唔洗用都connect 到
但window 個藍牙經常有問題
我一開始都係就咁藍牙算 但間唔中斷下
頂唔順就買左個接收器 穩定好多
r6
我買黎玩forza4,玩左兩日 放左個軚盤
有冇啲類似 Conqueror's Blade 咁既game?

一開始以為我電腦藍芽壞左
但其他野又無事
嬲嬲地買返佢個Xbox receiver就無斷過
買咗resident evil2同metro exodus
諗緊買唔買埋resident evil3
我決定直接插線
唔駛入電手制仲輕啲添
有冇巴打玩detroit become human個畫面會卡之後no response要成隻game force closes
電腦用緊r5 3600+2060s 較高畫質玩5分鐘就會咁
買Civ 6 可能要小心啲
尋日我放咗個 anthology落購物車
佢係冇包到new frontier pass
今日睇store page變到包埋(結果多咗兩個exclusive bonus pack)
但購物車嗰個冇包
我要喺購物車remove咗尋日嗰個先再加返今日嗰個
(其實唔知如果真係俾錢買咗會唔會照送,喺steam買得幾隻驚冇乜呢方面認識)
唔會後悔隻game 啲細節位令人讚嘆
真,仲300幾蚊買唔落手
轉咗韓國一秒下載70MB
兩者差咁啲咩題外話RDR2 online 玩唔落手
本身打算買mw2 mw3
明明上幾個月有減價
點知今次summer sales會唔減
好玩,外傳故事好感人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞