Steam儲Game唔玩 #18 2021年夏日特賣今晚深夜1點開始

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
嗰時無退款,好似係有一兩隻3a作比人鬧得太勁,先加退款功能,應該初版batman arkham knight 有份

但嗰時有得keep禮物,所以有人屯貨放淘寶,所以嗰陣淘寶禮物係好安全
以前仲會捕住限時特價set錯價

而家無哂呢啲, 第一日睇同最尾一日睇無分別
連貫 要玩人中可以XB GAME PASS 十蚊三個月算
0 1 2 都係好評
456 就為左追劇情先玩

最抵咪買game pass
10蚊0~7都玩曬
趕過返工
nuka-world只係場景同背景設定正
但成個package真係好差
買咗skyrim想玩好耐 仲有好多好想買
集集都幾十個鐘,社畜好難3個月玩哂
嗰個年代係PS3同PS4分水嶺
PS3二手80~100蚊
PS4二手150~300蚊
STEAM特價可以做到同一隻GAME 40~80 HKD

加上個時用美金標價,望住啲4.99美金既GAME無人諗退款
儲GAME唔玩就係咁誕生,因為相對地平到天堂級,所以掃貨變咗一隻遊戲

THE WITCHER 1,2 / MAX PAYNE 係首批3A大作賣2美金(90% OFF)既經典。嗰時望住啲GAME直程想買2次以洩忿

講返己經係GTX660 係卡王既年代
二之國其實係咪有MOD轉繁體字?
Borderlands 3 只係有得俾你multiplayer, 其實唔係合作game黎
以前集數就話合作打raid, 3全部野都可以solo打
另外Borderlands 3 啱啱出個patch都顯示隻game差唔多埋尾
冇 暫時搵到既都係簡
goty有-67%
分開買得6折仲貴
呢隻出個時玩過,而家玩係咪要買埋dlc?
有無人有玩過打獵個隻 會唔會好悶
rdr2半價未
近年我最鍾意嘅單機FPS係 Black Mesa, 多人就Deep Rock Galactic(有fd)同 Insurgency: Sandstorm(無fd)
巴打,想問下唔買DLC係咪都可以unlock到dlc d人?
我見上網話可以unlock角色但唔可以unlock moves and accessory。
想問下咩叫move?
xbox game pass仲可以玩埋Octopath traveler, 勇者鬥惡龍XI, Fallout 3 / NV, outer world, no man sky...

利申: 我嚟幫G胖倒米的
transport fever好唔好玩
M1 幾時玩到32bit game
未試過MON 到咁癲,但睇FORUM見啲人QTR反殺肥佬真係好開心
戴森球計畫有冇人玩
唔洗
出咗隻free dlc
個個都玩緊個隻dlc
除非你想開埋其他職
本體已經耐玩再加埋啲MOD
我個ac 入面已經有3個版本既Skyrim
幾時出6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞