Steam儲Game唔玩 #18 2021年夏日特賣今晚深夜1點開始

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
梗係買ps4版等 ps5先玩
每次slaes都會推薦人買outer wilds
ps free
想同大家真心推薦一隻game

https://store.steampowered.com/app/470310/TROUBLESHOOTER_Abandoned_Children/

我玩左400幾個鐘

類型有啲似係Xcom
回合制即時戰略
畫面風格非常之靚好有動漫嘅感覺 soundtrack亦都非常有心
最重要嘅係佢嘅戰略要素比起Xcom真係多極多
11個唔同嘅角色每個都有兩種職業
另外仲有得捉寵物同埋整機械人
一共有五百幾種唔同嘅技能俾你慢慢設計自己嘅build

隻game係一個得六個人嘅韓國團隊整嘅
本身主線大約要60個鐘先打得完
依個價錢來講真係超值
直到而家免費dlc都仲更新緊
每一個月都會有新關
大家鍾意依個類型嘅game就入去睇吓啦
唔想咁有心嘅遊戲製作者做唔住
steam 人中全部冇中文,要自己裝漢化mod
xgp 有齊成人中系列,俾10蚊就玩到3個月,如果隻game玩完1次爆機就唔會再玩,都係建議買xgp,抵好多
xgp有埋中文,唔駛搞漢化
No man sky做緊得50%off
係咪roguelite
搵緊呢類game
可以試下
萬聖節多數係恐怖game特價
少好多
mordhau仲有冇人玩?想買
呢隻係幾好玩但打一場好耐.同埋無記錯佢無得自由轉視角,呢度要扣分
bioware依家都唔整crpg啦
唔止恐怖GAME
但係特價GAME係少好多
難度高嗎?
以前玩xcom2未有dlc果時初頭覺得d boss好撚屈機
買本體+far harbor就夠,頂多搭多個機械人dlc,其他dlc都係濕鳩野黎一係起屋一係爛劇情
pillars of eternity 1+2
我以前淨係玩過xcom2 玩依隻game normal難度都係到主線最後先卡左陣關
佢仲要有easy mode
見到outer wilds我又要做打手啦

純粹太長費事阻到其他人,不含劇透

無記錯可以直接玩dlc
Main Menu有呢個option
不過如果直接玩2個dlc
會因為唔熟個世界觀同Geralt既性格
玩落可能會差少少
呢隻幾好玩,有意可以組隊一齊玩
我喺佢$180蚊入手
PC 2K 144好爽
80個鐘全成就
畫面靚,故事唔錯
打擊感弱少少,女主角樣衰
但整體玩得過
想問下你地下載用邊個地區
香港首爾台灣東京試哂都係得果1-2mb
唔悶,佢係一隻30個鐘左右,故事向多結局宇宙探索解迷game.每個星球本身就係一道謎題,因為每個星球有自己法則同規律.玩落好感受到太空既孤獨同對未知既恐懼.隻game好吸引到你去探索呢個世界,好奇心同求知都係呢隻game其中一個想帶出既野
咁應該你網速問題
D人話韓國好快
琴晚見佢7折,秒左
下一次唔知要等幾時
Destiny,不過未玩過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞