Steam儲Game唔玩 #18 2021年夏日特賣今晚深夜1點開始

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
有冇玩過Mutant Year Zero: Road to Eden?
又係類似玩法
點解要課金既?

Btw有咩mini game / 雙人game 岩同女女玩
買左g gen cross
Witcher 3 希望今次爆到機
Ff13, ff 零式
頂到下次sales 就好
雙人同行
ff13有3集有冇買齊
玩完先再買
唔儲
雖然買左隻ac odyssey 都係未開過...
之前冇search 到steam 原來有summer sale 之類嘅discount 咁啱放假冇野做,之前有friend 話好玩,一個禮拜前原價10x 買咗oxygen not included,而家discount 4x蚊
不過幾好玩
Total war 三國買唔買得過…full set要5舊幾水….
你本身有咩game
大路既rdr2 玩左未
鍾意玩呢類game我覺得幾好(但係我已經封左塵
幾食效能 最好睇下電腦夠唔夠力先
慢節奏既RPG玩得最長應該係divinity 叫打爆左機
witcher / AC個啲差唔多玩左5-10個鍾就棄 好難專心keep住玩
玩最多應該係pubg/L4D/hunter:COTW/mon hunt
Try arma3
利申:打手
黑魂1真係打死都唔減價
有啲英雄要課金買
不過唔買都得
有隻無課好勁
我鐘意戰略 又勁愛三國 所以推薦 但睇清楚係咩dlc 先
可以試frostpunk
sakuna就真喺種田
但係呢隻仲多唔多人玩 呢類game最好有同語言既人一齊玩
買左squad返來玩唔夠一個鍾封左塵....好撚難玩
就黎出新game啦 仲買 話明唔會有新update
可以睇下隔離個post
[PC] Arma系列20週年 - Arma 3 跳樓大特價 75% off
https://lih.kg/2588393
本身有Skul: The Hero Slayer同Loop Hero
買埋了The Slormancer
謝謝你
三國撚想掃三國GAME,有咩推介
買左ys8

Amid evil

Outer wilds同titanfall2
好 如果想試一試係咪買50蚊個隻都夠
見佢仲有咩apex edition/ ultimate edition
係呀 如果join我哋打mission的話其實唔洗買 dlc,裝mod玩就得!

不過你如果你玩完單人劇情想再買dlc我建議你可以買apex玩。

唔裝mod同裝咗係完全2回事黎~
另外如果你想搵人玩可以用隔離post條link搵我哋,我哋逢星期五六都有自己mission,星期日凌晨仲會有人帶隊同英國隊一齊打mission!

如果你想玩唔同role,唔洗驚無人帶住玩乜都唔識!我哋星期日不定期都有人開lecture可以學leadership/medic/pilot等重要位置。

希望我有幫到你喇~期待你加入arma3大家庭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞