Steam儲Game唔玩 #18 2021年夏日特賣今晚深夜1點開始

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
我重睇緊買乜GAME 好, 原來11月出FORZA 5
Nonono係FH5
知喇知喇
巴打我都有玩hell let loose,我覺得隻game做得仲好過bf5! 不過我鐘意團隊合作多過英雄主義而個community又唔多講嘢(玩過squad就明差幾遠)所以我自從join咗本地arma隊就無再玩過squad
探索氣氛嘅話可以睇下outer wilds啱唔啱口味,太空探索。不過唔同subnautica無咩生存成份

學前面巴打咁講,有太空嗰種孤獨同未知嘅恐懼,可能同潛水個恐怖差唔多
最主要係因為squad每場目的就係capture and hold但arma就因為有zeus的關係變化可以好多,例如救人質/捉HVP/搵intel/recon等等
同埋mission背景,載具,resources等都會另每個mission執行戰術上完全唔同(鐘意玩潛行又得,快狠準又得),令到每次玩都充滿新鮮感。
有咩game 係可以kill 大量既time
Green hell買唔買得過?
係咪同The forest 好似?
所有生存類型遊戲
或者vr
買左 7 days to die
Minecraft
Bus simulator
Arma3
EU truck simulator
Microsoft flight simulator 2020
DCS world
試下先
仲有
Eve online
FFXIV
no man sky
star citizen
有無人玩過hero siege
Stardew Valley 可以等平多10蚊(50% off)先買
八方各方面都唔錯
唯一唔好我覺得係劇情果到,8個主角其實冇乜交集,要到最後先有boss打先知成個歷史係點
請問巴打三國無雙推薦第幾集?
啱啱好個序章有三條路線
但之後嘅劇情係一樣
最好笑係未出之前同你講話三條路都有唔同
真係好撚趣緻
係啊成日轉彎撞牆轉唔返出去卡死咗
有無人玩griftland
似slay the spire 既rougelike 卡game
多左d 劇情睇
一玩就幾個鐘 kill time 一流力推
巴打我都想買軚盤 買完諗住玩哂truck sim同forza
幾好玩
多數入ser 玩
都唔係打boss 啦
係打隱藏boss
收得太埋

8個主角玩既時候似單元劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞