Steam儲Game唔玩 #18 2021年夏日特賣今晚深夜1點開始

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
東京ser down下停下咁
Steam除左新game
其他一律減完價先當正價
再去steamdb睇下同之前d價比係咪真係減左
好似幾正咁
見佢咁平直接入手了
唔該晒巴打
之前玩過喇 不過覺得個操控好難所以玩咗陣就退咗
anyway thanks巴打
1最易玩就真,搞好套無限99就輕鬆打到完
時快時慢咁
買左魔界戰記4,5
大蛇無雙3
牧場物語:礦石鎮
LOOP HERO
P4G
比你地玩到殘左
想玩類似dark soul 3 嘅game
買咗隻狼 諗緊買唔買ds2 好 睇返評論好似好伏咁樣
會唔會有呢排特價有推介

其實ok
Carto
ds2 ok既,係地圖較線性冇1同3既錯綜複雜。同埋有幾個地方d怪多到唔合理,逼你刷到d怪絕種
有冇link? 想join
利申newbie
COD好似不嬲都唔減
你好隔離post有條discord link可以加入我哋
各位有冇咩驚類似subnautica介紹下?玩過幾隻forest求生類,不過比較鍾意subnautica個探索氣氛,覺得潛水好撚恐怖
八方旅人

你買咗未

xbox game pass有 40蚊一個月 夠哂玩
差18隻就1000隻game
我差18隻就100隻game
玩開1-2既覺得ok
想追求真實感既話可以試下Hell get loose
50vs50 WWII Sim黎,極大地圖玩point capturing,好考戰略,coms,走位同射擊技術

不過設定都好hardcore,上手你要預10+hrs
已經入咗arma 3
其實麻麻地hardcore game
上mod就唔洗等淨係HD Reworked Project mod + HD Monsters Reworked + 4K Reworked Women mod 已經靚到痴撚線,仲未計realistic weather果啲
真,陶森特好靚
兩轉玩左兩個主流結局
第三轉想行行痴線佬路線
玩慣ds3既話轉ds2會唔慣舊動作系統
仲有地圖唔夠一體化同比怪圍毆情況嚴重
除此之外其實唔差 只係1同3太神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞