Steam儲Game唔玩 #18 2021年夏日特賣今晚深夜1點開始

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
真,我直頭想去humble買算
果邊做緊半價19.99,一樣steam key
仲考慮緊
dayz 到底好唔好玩
買啦 there’s always one more turn
買pc啦,血與酒畫面靚到唔想走
之前唔記得有冇講
新ACC有收到EMAIL
99美金1年月包, 再送25蚊HB錢包
睇黎哩個都要加埋落Q&A
又有人問
bioshock 一定買The collection淨係bioshock3+dlc都貴過整合版,買collection 有齊1 2 代remastered版+bio3 同DLC
中段最好玩
頭同尾都好麻麻
我為左佢買左set 2手 g29
冇軚盤不如唔好玩,完全冇feel
https://store.steampowered.com/app/633230/NARUTO_TO_BORUTO_SHINOBI_STRIKER/
推介下火影隻新忍出擊
歷史新低90%OFF

已經玩左幾日覺得gameplay本身幾好
呢個同終極風暴系列唔同主打4v4多人對戰
啲招式演出可能唔夠隔離好但勝在可以任意配招
唔同忍術配搭可以玩好多on9野
而且到依家都好多人玩緊,online可以秒排到入場

買嘅話最好直接買DX版包一季季票
因為個季票單買已經貴過嘅DX版
之後睇吓啱玩可以買埋2,3,仲有黎緊嘅第4季
數碼暴龍系列新出嘅最高質應該係呢隻
劇情ok,玩法正正常常育成Game
Hades
好似改咗做兩星期好耐
減極都係30
黎緊會入XGP
等得嘅話可以過陣先玩
買,唔岩就退
個人覺得好普通,故事同玩法都係,玩完第一集冇咩動力玩第二集,都係差唔多
唔係roguelite
啲關唔係隨機
比較似係fire emblem咁樣
咁都有ddos咩
點解可以平過係steam ?
你玩嗰陣係咪仲early access緊
我等佢正式出先開始玩 有四個90度視角可以轉
好想快啲放工買game
可唔可以純解主線,唔洗解支線任都夠玩得完?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞