居屋2020(15)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唔係啦最靚既c6 粉2冇乜剩
你咪照直報囉 光明正大寫資產多過170萬 再括返有部分係幫人投資 房署一定覺得你好誠實會比你揀樓姐

講咁大堆野講經咩 又要問又要下下駁 煩唔煩呀
如果你覺得係無問題就唔會上黎問啦
認真答你又要串串共覆 想點姐
祝你順利揀到樓喎 快啲去睇樓啦
哇,離岸戶口咁撚威啊 , 你抬現金去開? 知唔知咩叫認真抽查? 你咁Marginal 一定查中,到時statement 嗰 一行你又幫親戚去外國投資? 我地一眾巴打好想等多半年見到你覆Post講 比人殺訂,問資產都唔係香港點解要計

你係度講咁多野碌柒咩,下星期去房署講嘛

成個post你突然早兩日問,應該係星期四/五先有得去既人啦,仲有幾日時間搵律師同去司法覆核啵
正 咁都有花生食

留名先
屌 好撚精彩
告銀行

一定要上黎update
唔好咁啦
陣間佢又串你佢係話「如果」咋
你唔係粉2巴咩

C6點靚法我唔揀粉純粹想八下
見C6都掃到中層
香討有時幾有用
啲人真係好勤力日日問
正路就指小伯母既
C6係少數正面望山既二房 其他一係一半望山 一係望山墓
而且C 座山落樓就可以直出巴士站 D 座B 座都要行幾分鐘
停車場又係正C 座下面

二房單位得3種 C6呢種間3房最易安排
但中層以下冇靚山景 得返樹景
C6無哂高層就不了
我要邊個揀完先開估
是你教我們「光明正大申報 講事實」是沒有用的

你唔好亂噏,邊隻字教你唔好申報?

句句都叫你如實報比房署

屌你老母On9仔, 你個on9仔肯撚定老母老婆比狗、比人帽左做on9 幫人出名做keeper , 而家你老婆比契頭佬屌住打電話叫你死掂佢啦

個個巴打都叫你如實報、你淆底啊?
定怕比人DQ怕到懵撚左?
佢諗住隱瞞唔報就衰撚硬嫁啦、 佢自己衝出黎等半年比人大檢查到出黎殺訂、唔通唔比佢死咩
你唔好亂噏,我邊隻字話你教我唔好申報?

你同香討d五毛怪好似 講多幾句就發晒癲咁 成隻死癲狗咁

其實我都係撚緊你狗 但估唔到你情緒智商低得咁緊要 咁快就玩完

又要大大隻字 五顏六色 喊打喊殺 屌人老母

定條國安法嚇到你條傻閪懵撚神志不清?

上嚟問問題,人地好聲好氣同你講自己意見討論下,點知講啲野唔啱聽就開始左兜右兜又要串串貢你係想人地覆你你想聽到嗰句咪講囉
無所謂既 佢咪直接同房署報
瞞報都得架 後果佢自行承擔
咪就係
識到唔會教佢囉

殺訂都係十多萬,最好就等入咗伙至俾人捉到,即係要佢賠返同市價差額, 睇佢點撲水

“如所購買的資助出售單位已正式入伙,法庭更可根據《房屋條例》第26B條作出命令,要求購買人向房委會繳付一筆款項以供沒收,款項金額相等於該單位的原來買價與在判令發出日的市值兩者之間的差額。”

https://www.info.gov.hk/gia/general/201809/10/P2018091000655.htm
佢唔會聽得入耳 、 直接Block 7左佢算

佢咁鍾意又離岸又幫親戚咁威水
咪係囉 同共產黨嘅手法一樣 唔鍾意嘅嘢就block柒佢

所以蘋果日報話咁快就消失咗

變晒一言堂

開心晒

開始有啲明白點解香港個格局會搞成咁

我支持你嫁
幾時見房署?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞