Perfume 討論區 (3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
有無人知佢地出左張圖話8月IF YOU WANNA係咩活動黎

有咩活動呢
而家真係越黎越有 Kpop feel
有無人知佢地出左張圖話8月IF YOU WANNA係咩活動黎

我估new single

我上哂 Facebook twitter 都見唔到, 原圖喺邊度嚟?

我上哂 Facebook twitter 都見唔到, 原圖喺邊度嚟?

ig
Delete 左 Lu....
有新 cm

新歌機會極大

新歌機會極大

官網update左啦

新歌機會極大

官網update左啦

新single
幾時先有唔係FES 既concert
為左佢地已經決定忍到有concert先去日本

有新專輯先有

係未下年先有機會有

應該係,多數都係3-4張單曲先出一張專輯

依家先得TOKYO GIRL 一隻

隻隻album都起碼隔四隻single先出
咁搞法起碼都要出年年尾先有

不過都仲有出single就有concert既機會既 (eg.轉轉轉)

咪講左今年出多隻single
同埋下半年唔會海外live 嫁喇
宜家仲味公怖 去睇fes把啦
今次4日都精彩 唔會好似電氣group 果日咁on9嫁喇

希望下年啦海外既話
電氣個日真係呢
仲話対バン邊撚度対呀大佬

好似睇你哋提過幾次電氣groove嗰日fes唔係好得
究竟發生咩事係咪無咩互動定點
介唔介意講吓

首先就係冇互動啦
雖然佢地後面D大screen有D效果係有crossover到既
(例:有十人yuka但變左係佢哋其中一個跳)
但前半出完原來就已經走左
後尾就淨返佢地三個自己演繹一part電氣groove最出名既歌咁囉

同第二日chatmonchy差太遠
又cover tokyo girl又改咗自己一首歌既歌詞講perfume
之後再一齊出黎唱刷牙歌
咁先係crossover加嘛

睇返咁多次fes啲嘉賓
好似得chatmonchy有聽開
但係錯過咗

咁chatmonchy又好玩啲嘅
係睇過話電氣groove完咗上半場走咗,趕第二個event而嗰日唯一睇頭好似係nocchi跳舞
好可惜,難得兩邊都係電音嘅代表人物,以為合作開show有啲野玩吓雖然無得去
其實官方係咪一早知無咩互動先叫前夜祭?
利申無去過prfm fes但覺得今次命名有啲古怪

新歌機會極大

官網update左啦

新single

新歌機會極大

官網update左啦

新single

FES 有新歌聽
Perfume 個 font 轉左, 唔通真係正式進軍外國

邊度轉左?

邊度轉左?

我都係撈4chAn 口水尾, 有人話 perfume 個 字型𨍭左, 同埋前一輪有人攞左 amuse 份企劃, 話 Amuse 會喺海外推 perfume , OOR 同 BM

邊度轉左?

我都係撈4chAn 口水尾, 有人話 perfume 個 字型𨍭左, 同埋前一輪有人攞左 amuse 份企劃, 話 Amuse 會喺海外推 perfume , OOR 同 BM

咁犀利
OOR海外撈得幾好咁
下半年度全程做緊海外tour

買晒兩隻版

邊度轉左?

咁犀利
OOR海外撈得幾好咁

OOR 都ok, 但BM 撈得仲好OOR 同 perfume 都賣唔哂 Hollywood palladium, 但BM 三曰就賣哂

邊度轉左?

咁犀利
OOR海外撈得幾好咁

OOR 都ok, 但BM 撈得仲好OOR 同 perfume 都賣唔哂 Hollywood palladium, 但BM 三曰就賣哂

perfume點樣可以成功再進軍一次都係個問題

邊度轉左?

咁犀利
OOR海外撈得幾好咁

perfume點樣可以成功再進軍一次都係個問題

BM,OOR同perfume都算係海外撈得最嗰堆
不過國內就應該perfume掂啲?

邊度轉左?

之前個字型係指呢個

買晒兩隻版

又要課金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞