Perfume 討論區 (3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

啾~

nocchi自high得滯跳到勁高

仲話high得濟跳起果下合埋隻眼睇唔到大家

中間好似有啲特別喎

中間好似有啲特別喎

肚臍仔

youtube無左飯糰撚草泥馬條片

Pta vol 幾?

Pta vol 幾?

就係唔知好想睇佢撚草泥馬成個細路咁好得意

Pta vol 幾?

返去 check 下, perfume city 應該有 link DL

Pta vol 幾?

PTA dvd vol.2 黎
上網真係唔見有得睇返
www.perfume-city.com/bbs/viewtopic.php?f=7&t=6867

你去開個 account , 跟住入依條link 有得DL

Pta vol 幾?

PTA dvd vol.2 黎
上網真係唔見有得睇返

個時三隻野真係好煞食
https://www.youtube.com/watch?v=sqpQahFD-go

換洗衣機
岩岩係咁loop
隻歌麻麻 但係隻舞好過引
https://www.youtube.com/watch?v=sqpQahFD-go

換洗衣機
岩岩係咁loop

估唔到個頭講完冇耐就咁快出少少俾人聽
佢係咁awa ah ah已經上上地腦
隻舞又幾好睇

換洗衣機
岩岩係咁loop

估唔到個頭講完冇耐就咁快出少少俾人聽
佢係咁awa ah ah已經上上地腦
隻舞又幾好睇

又有新歌
首歌幾過引
www.perfume-city.com/bbs/viewtopic.php?f=7&t=6867

你去開個 account , 跟住入依條link 有得DL

正啊

咁快出埋gif

咁快出埋gif

好睇過display 呢個可愛好多

咁快出埋gif

好睇過display 呢個可愛好多

回歸少女風
新歌好正
新歌好正

擦牙歌 同 everyday 都正

咁快出埋gif

似曾相識嘅動作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞