Perfume 討論區 (3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
話説 taka 個 ig 見到春菜, 上次PTX 唔見 achan... 莫非X斷絲連, 舊情復X?

Taka 係外國 好似係
話説 taka 個 ig 見到春菜, 上次PTX 唔見 achan... 莫非X斷絲連, 舊情復X?

好似係LA, 不過oor 開完con 冇耐可能仲係日本

做乜野要強吻春菜

做乜野要強吻春菜

太瘦要食d 肥野

做乜野要強吻春菜

太瘦要食d 肥野

有冇人聽過三戶隻新碟?上網d 人吹到係" Nataka best album since triangle " 搞到我都好好奇
有冇人聽過三戶隻新碟?上網d 人吹到係" Nataka best album since triangle " 搞到我都好好奇

係咪曲線架

係咪曲線架

佢地班鬼佬粉好認真咁款 wor
一陣上機是但寫兩句就算
唔諗喇 摺到好似成個星期冇訓過咁
一陣上機是但寫兩句就算

咁你要用個盒裝住都幾呀訂喎
洗唔洗相認
想問下係咪拎完飛想企前d就早d排隊
定係成個場有分幾個區咁
想問下係咪拎完飛想企前d就早d排隊
定係成個場有分幾個區咁

睇官網係跟區同number入
一陣上機是但寫兩句就算

洗唔洗相認

唔用盒 就咁dum 低
相認囉 有睇開果d都識既
唔驚你

三角燈 要買啦

https://www.youtube.com/watch?v=BcUgIsEAG2c&feature=youtu.be

三角燈 要買啦

盞燈好正呀
點解我人在東京去唔到排呀
一陣上機是但寫兩句就算

洗唔洗相認

唔用盒 就咁dum 低
相認囉 有睇開果d都識既
唔驚你

我都想識下啲戰友
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=1tPc7mxWjuk

垃圾

班垃圾仲話隊隊女圑都抄人, 屌, 泡菜垃圾就以為全世界都一樣

巴打咩區?

巴打咩區?

C block
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞