Perfume 討論區 (3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
有冇巴打為左Perfume View 二隻都訂晒

睇下買咩送碟先訂
屋企冇位

有冇諗過賣走一d 碟?

想要d咩
睇下有冇多 不過有d開過

12345 同 triangle 演唱會 d blu ray 鎖唔鎖區?

睇下買咩送碟先訂
屋企冇位

有冇諗過賣走一d 碟?

想要d咩

12345 同 triangle 演唱會 d blu ray 鎖唔鎖區?

唔鎖 不過我用ps4 播

睇下買咩送碟先訂
屋企冇位

有冇諗過賣走一d 碟?

想要d咩

唔鎖 不過我用ps4 播

我老豆而家喺美國,半年後返香港, 到時你再開過價俾我
想喺amazon jp 訂新碟,但係早期購入特典版本冇得ship香港,請問有冇人知點解?

睇下買咩送碟先訂
屋企冇位

有冇諗過賣走一d 碟?

想要d咩

要睇返個張幾廿棟碟既相就知有邊D多左
想喺amazon jp 訂新碟,但係早期購入特典版本冇得ship香港,請問有冇人知點解?

以之前既經驗,佢未confim個特典係咩係ship唔到香港

落鋪頭仔訂吧啦 又唔貴 係遲一日到姐

原來如此,thx

未試過喺街舖買外國碟

未試過喺街舖買外國碟

我諗都不外乎去信和架啦

睇下買咩送碟先訂
屋企冇位

有冇諗過賣走一d 碟?

想要d咩

請問會唔會有baby cruising love同ポリリズム初回,同埋fan service [sweet]?上網查一隻一萬yen

睇下買咩送碟先訂
屋企冇位

有冇諗過賣走一d 碟?

想要d咩

請問會唔會有baby cruising love同ポリリズム初回,同埋fan service [sweet]?上網查一隻一萬yen

搭單問你有冇通常盤(最好used)triangle 同 12345 既 dvd, 我九成九冇$買 blu ray

睇下買咩送碟先訂
屋企冇位

有冇諗過賣走一d 碟?

想要d咩

搭單問你有冇通常盤(最好used)triangle 同 12345 既 dvd, 我九成九冇$買 blu ray

小弟之前買Tokyo girl果陣都打算睇下有無
地庫樓梯直落嗰間同轉角黑店都無乜舊單,要食炒價而且個包裝已經...

但小弟有習慣鍾意嘅CD會追係release當日影相放Instagram留念,所以有時都迫於無奈喺黑店貴少少都買

如果巴打你唔急都係上網訂較好

未試過喺街舖買外國碟

我諗都不外乎去信和架啦

地庫樓梯直落嗰間同轉角黑店都無乜舊單,要食炒價而且個包裝已經...

但小弟有習慣鍾意嘅CD會追係release當日影相放Instagram留念,所以有時都迫於無奈喺黑店貴少少都買

上一個quo錯嘢㖭

未試過喺街舖買外國碟

我諗都不外乎去信和架啦

上一個quo錯嘢㖭

多謝意見

因為少聽日本音樂,所以都冇喺信和或者其他街舖訂過日本碟

一開始鍾意perfume嘅時候係喺playasia訂,之後amazon jp可以直送香港就轉用amazon jp了

未試過喺街舖買外國碟

我諗都不外乎去信和架啦

上一個quo錯嘢㖭

多謝意見

因為少聽日本音樂,所以都冇喺信和或者其他街舖訂過日本碟

一開始鍾意perfume嘅時候係喺playasia訂,之後amazon jp可以直送香港就轉用amazon jp了

Amazon jp 送香港運費太約幾錢
定係行集運
我反而想問仲搵唔搵到全新既12345 & 4th Tour in DOME「LEVEL3」初回藍光
我反而想問仲搵唔搵到全新既12345 & 4th Tour in DOME「LEVEL3」初回藍光

6月去日本個陣買左level3初回藍光
係tower records買

6月去日本個陣買左level3初回藍光
係tower records買

遲下去日本搵下先

睇下買咩送碟先訂
屋企冇位

有冇諗過賣走一d 碟?

想要d咩

3隻都得一隻
如果要幫你係日本睇下 上次行過中野好似有
Fan service 8000幾yen

睇下買咩送碟先訂
屋企冇位

有冇諗過賣走一d 碟?

想要d咩

12345好似有幾隻dvd 初回
Triangle 都有
其實d碟都係擺係度
宜家覺得齊唔齊都冇乜所謂
可能我已經轉左坑

呢個盒係 relax in the city 初回版

記得有位巴打買左好多盒
唔知放唔放

記得有位巴打買左好多盒
唔知放唔放

呢個盒好吸引

睇下買咩送碟先訂
屋企冇位

有冇諗過賣走一d 碟?

想要d咩

3隻都得一隻
如果要幫你係日本睇下 上次行過中野好似有
Fan service 8000幾yen

唔該巴打,唔使刻意幫我喺日本搵喇,有機會過日本我先自己搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞