Perfume 討論區 (3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
你地
本身剩係睇八字眉
整整下睇腳
依家睇pat
你地
本身剩係睇八字眉
整整下睇腳
依家睇pat

咁正, 點忍呀
你地
本身剩係睇八字眉
整整下睇腳
依家睇pat

4chanization
你地
本身剩係睇八字眉
整整下睇腳
依家睇pat

由上到下睇晒
你地
本身剩係睇八字眉
整整下睇腳
依家睇pat

依個必需研究
[quote]你地
本身剩係睇八字眉
整整下睇腳
依家睇pat

由上到下睇晒
[/quote

Yuka 呢d 就最好由下向上望
[img]Nocchihotasd https://imgur.com/gallery/1SNmy [/img]

nocchi扭屎忽花好睇過albert tam
[img]Nocchihotasd https://imgur.com/gallery/1SNmy [/img]

著d 咁嘅阿婆衫都咁可愛有邊個做得到

著d 咁嘅阿婆衫都咁可愛有邊個做得到

第一次見呢張gif嗰陣仲覺得咁已經好癲
對比起扭pat真係
NOCCHi 騎呢表情集

Nocchi 真係好可愛

又排斥飯團
幾日無入嚟,呢度變咗做4chan支部

佢地咁多隻之中最鍾意依隻,成隻碟絶大部份都係 unapologetic 嘅 club banger.
melody雖然係好 pop, 但係感覺上中田係D細節位到有俾到心機,唔會覺得 repetitive.(除左首博物館)

加埋level3個live即刻昇華到另一個層次

Level 3 應該係最 靚最 technically advanced同最完整嘅 live, 但個人覺得三角形live 上半部係最好睇

九宮格party maker

party maker獨舞嗰part好正

其實依度有冇人睇過level 3 livr

大阪場

加埋level3個live即刻昇華到另一個層次

Level 3 應該係最 靚最 technically advanced同最完整嘅 live, 但個人覺得三角形live 上半部係最好睇

九宮格party maker

party maker獨舞嗰part好正

其實依度有冇人睇過level 3 livr

大阪場

東京
其實level 3 現場睇 party maker 好唔好睇, 睇碟覺得個人太細粒
其實level 3 現場睇 party maker 好唔好睇, 睇碟覺得個人太細粒

我相信現場睇應該仲細粒
不過加埋D燈光+音樂一定好正

我相信現場睇應該仲細粒

其實新個個 perfume no okite 都係, 好似睇 display 多個睇佢地

我相信現場睇應該仲細粒

其實新個個 perfume no okite 都係, 好似睇 display 多個睇佢地

所以明白點解d人帶望遠鏡

我相信現場睇應該仲細粒

所以明白點解d人帶望遠鏡

其實依幾年我覺得佢地要用伴舞幫下手

又排斥飯團

whatsapp揾gif圖果個位search perfume或者nocchi可以揾到佢啲gif

又排斥飯團

whatsapp揾gif圖果個位search perfume或者nocchi可以揾到佢啲gif

唔係 FB 咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞