Perfume 討論區 (3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
黎緊fes邊個去
我會去曬
今次4場d人都好正

你會由名古屋兩場開始留到去埋大阪?
名古屋細場其實都幾好,D人又過癮
我諗我會揀大阪>名古屋
冇人唔想睇戀舞掛

其實隻舞有乜咁好睇

佢地跳就好睇架啦

我諗我應該話我真❤️唔明隻舞紅喺邉
黎緊fes邊個去
我會去曬
今次4場d人都好正

我諗我會揀大阪>名古屋
冇人唔想睇戀舞掛

其實隻舞有乜咁好睇

佢地跳就好睇架啦

結衣係逃恥片尾有跳先咁紅,如果純粹係源仔跳未必會咁紅 好似係
黎緊fes邊個去
我會去曬
今次4場d人都好正

我諗我會揀大阪>名古屋
冇人唔想睇戀舞掛

其實隻舞有乜咁好睇

佢地跳就好睇架啦

冇錯
黎緊fes邊個去
我會去曬
今次4場d人都好正

我諗我會揀大阪>名古屋
冇人唔想睇戀舞掛

其實隻舞有乜咁好睇

佢地跳就好睇架啦

冇錯

純粹睇佢地跳
黎緊fes邊個去
我會去曬
今次4場d人都好正

我諗我會揀大阪>名古屋
冇人唔想睇戀舞掛

其實隻舞有乜咁好睇

佢地跳就好睇架啦

結衣係逃恥片尾有跳先咁紅,如果純粹係源仔跳未必會咁紅 好似係

我真心唔識欣賞結衣
黎緊fes邊個去
我會去曬
今次4場d人都好正

我諗我會揀大阪>名古屋
冇人唔想睇戀舞掛

其實隻舞有乜咁好睇

結衣跳就好睇,源仔不了
黎緊fes邊個去
我會去曬
今次4場d人都好正

我諗我會揀大阪>名古屋
冇人唔想睇戀舞掛

其實隻舞有乜咁好睇

結衣跳就好睇,源仔不了

睇佢3個跳 正
源仔不了
黎緊fes邊個去
我會去曬
今次4場d人都好正

我諗我會揀大阪>名古屋
冇人唔想睇戀舞掛

其實隻舞有乜咁好睇

結衣跳就好睇,源仔不了

睇佢3個跳 正
源仔不了

要不是mikiko腥些
你個偽毒源會紅?
黎緊fes邊個去
我會去曬
今次4場d人都好正

我諗我會揀大阪>名古屋
冇人唔想睇戀舞掛

其實隻舞有乜咁好睇

結衣跳就好睇,源仔不了

睇佢3個跳 正
源仔不了

perfume + 戀舞
https://youtu.be/LbHebF8BCC0
岩岩聽返電台
原來achan隻狗仔瓜左
養咗唔係好耐咋喎
諗諗下都係去fes
miss 左hk express mega sale
如果早啲下定決心就好
諗諗下都係去fes
miss 左hk express mega sale
如果早啲下定決心就好

我諗住抽左飛先再算
岩岩聽返電台
養咗唔係好耐咋喎

我覺得一d 都唔奇係咪有點過份
岩岩聽返電台
養咗唔係好耐咋喎

其實飯糰成日話想養都唔養可能都驚依樣野
岩岩聽返電台
養咗唔係好耐咋喎

一個連電話同遙控都攞錯嘅人, 我諗係佢嘅寵物都好快死
岩岩聽返電台
養咗唔係好耐咋喎

achan有講過話驚死左會好傷心所以唔敢養
但最後都養左仲咁快死埋

所以飯團咪醒囉,直接話想做貓算等人養
岩岩聽返電台
養咗唔係好耐咋喎

好似得幾個月咋喎
岩岩聽返電台
養咗唔係好耐咋喎

好似得幾個月咋喎

我知道唔fair... 但我識親d charm 嘅人都係冇乜 boundary...我覺得achan 有小小呢類
岩岩聽返電台
養咗唔係好耐咋喎

但最後都養左仲咁快死埋

事實證明,真係做 Yuka 隻貓好過做achan 隻狗
岩岩聽返電台
養咗唔係好耐咋喎

但最後都養左仲咁快死埋

Nocchi 心水清
幾時先有唔係FES 既concert
為左佢地已經決定忍到有concert先去日本

有新專輯先有

係未下年先有機會有

應該係,多數都係3-4張單曲先出一張專輯

依家先得TOKYO GIRL 一隻

隻隻album都起碼隔四隻single先出
咁搞法起碼都要出年年尾先有

不過都仲有出single就有concert既機會既 (eg.轉轉轉)

咪講左今年出多隻single
同埋下半年唔會海外live 嫁喇
宜家仲味公怖 去睇fes把啦
今次4日都精彩 唔會好似電氣group 果日咁on9嫁喇

希望下年啦海外既話
電氣個日真係呢
仲話対バン邊撚度対呀大佬

好似睇你哋提過幾次電氣groove嗰日fes唔係好得
究竟發生咩事係咪無咩互動定點
介唔介意講吓
岩岩聽返電台
養咗唔係好耐咋喎

但最後都養左仲咁快死埋

Nocchi 心水清

NOCCHi好醒架~唔係唔信呀

有新專輯先有

係未下年先有機會有

不過都仲有出single就有concert既機會既 (eg.轉轉轉)

希望下年啦海外既話
電氣個日真係呢

介唔介意講吓

首先就係冇互動啦
雖然佢地後面D大screen有D效果係有crossover到既
(例:有十人yuka但變左係佢哋其中一個跳)
但前半出完原來就已經走左
後尾就淨返佢地三個自己演繹一part電氣groove最出名既歌咁囉

同第二日chatmonchy差太遠
又cover tokyo girl又改咗自己一首歌既歌詞講perfume
之後再一齊出黎唱刷牙歌
咁先係crossover加嘛

有新專輯先有

係未下年先有機會有

希望下年啦海外既話
電氣個日真係呢

介唔介意講吓

首先就係冇互動啦
雖然佢地後面D大screen有D效果係有crossover到既
(例:有十人yuka但變左係佢哋其中一個跳)
但前半出完原來就已經走左
後尾就淨返佢地三個自己演繹一part電氣groove最出名既歌咁囉

同第二日chatmonchy差太遠
又cover tokyo girl又改咗自己一首歌既歌詞講perfume
之後再一齊出黎唱刷牙歌
咁先係crossover加嘛

睇返咁多次fes啲嘉賓
好似得chatmonchy有聽開
但係錯過咗
有無人知佢地出左張圖話8月IF YOU WANNA係咩活動黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞