Perfume 討論區 (3)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
真係唔係好想像到連yuka chan都會玩芒亨
https://www.youtube.com/watch?v=FPBFPaAQvwU

真係估唔到yukachan都會玩
ff緊yukachan 同 nocchi 一齊屠龍

唔知nocchi依家有咩遊戲機呢?定齊晒咁多部

ps4 3ds實冇走雞

差左買左switch 未
真係唔係好想像到連yuka chan都會玩芒亨
https://www.youtube.com/watch?v=FPBFPaAQvwU

真係估唔到yukachan都會玩
ff緊yukachan 同 nocchi 一齊屠龍

唔知nocchi依家有咩遊戲機呢?定齊晒咁多部

ps4 3ds實冇走雞

差左買左switch 未

唔知xenoblade2夠唔夠吸引喱位日系rpg玩家
一之前用psp , 都應該係 serious gamer

之前仲推介過persona 5 D歌好聽
咁應該實有玩添啦
所以肯肯定係
想攞佢地啲歌做 remix
有冇人有純人聲版

咁應該實有玩添啦
所以肯肯定係

你係講緊NOCCHi?
想攞佢地啲歌做 remix
有冇人有純人聲版

網上好多人幫佢地做 remix, 你或者可以 YT 問下
我好背, 有冇人話俾我知今次 zepp Osaka bayside 個 event 係乜
我好背, 有冇人話俾我知今次 zepp Osaka bayside 個 event 係乜

我都唔知
抽唔中飛就冇去到

我都唔知
抽唔中飛就冇去到

好似好穾然咁

我都唔知
抽唔中飛就冇去到

好似好穾然咁

講左好耐
上次fm802 中完伏
Fes再中多次伏
就決定呢個唔去
留多兩日假去睇e girls

我都唔知
抽唔中飛就冇去到

好似好穾然咁

講左好耐
上次fm802 中完伏
Fes再中多次伏
就決定呢個唔去

佢地而家冇特技的話, 真係冇以前咁好睇

我都唔知
抽唔中飛就冇去到

好似好穾然咁

講左好耐
上次fm802 中完伏
Fes再中多次伏
就決定呢個唔去

佢地而家冇特技的話, 真係冇以前咁好睇

冇睇過現場
但睇片反而覺得有時啲特技over咗
好似上年紅白首flash用dynamic vr搞到個畫面好花
上ms/其他音番嘅flash仲好睇
不過無辦法, 通常d 女團咁多年d 紅既 member都一早轉哂形(歌手, 演員),但係佢地做唔到
不過無辦法, 通常d 女團咁多年d 紅既 member都一早轉哂形(歌手, 演員),但係佢地做唔到, 有時我覺得而家d 特技好似有小小為做而做

咁應該實有玩添啦
所以肯肯定係

你係講緊NOCCHi?

yup
不過無辦法, 通常d 女團咁多年d 紅既 member都一早轉哂形(歌手, 演員),但係佢地做唔到, 有時我覺得而家d 特技好似有小小為做而做

紅白個個就真係有D為做而做啦
真鍋D高科技高到冇乜幾多人明

紅白個個就真係有D為做而做啦
真鍋D高科技高到冇乜幾多人明

今日Facebook 睇 gamespot 個 virtual VR 已經可以做到detect movement 去 interact, 下年可能有新野䏲

希望佢地真係會出line sticker啦
雖然極少用line
achan最尾話佢其實冇line會唔會流左少少

雖然極少用line

極少用line, 如果出 sticker 應該都會課金
之前睇過段片佢3個好似用line 係到傾計喎

雖然極少用line

極少用line, 如果出 sticker 應該都會課金
之前睇過段片佢3個好似用line 係到傾計喎

佢咁樣講同香港人話自己冇whatsapp冇分別
遲來的新飯
遲來的新飯

hello
遲來的新飯

hello

hi
遲來的新飯

我都係新飯 多多指教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞