買野盡可能我都會比現金

381 回覆
49 Like 130 Dislike
唔好上連登啦 上高登上香討啦
有咩事第一時間比你資料去港共
你唔犯法 係屋企毒唔抗爭
怕咩人搞你 返高登啦
人地唔想留紀念咪唔想囉
想用現金咪用囉

點解咁都可以變罵戰
越黎越低質

咁佢開post 為咩
當喱到xanga 呀?
開得post 就預左有人入黎討論
有人入黎屌架啦
全部留哂支持好唔好?
到時就真係低質啦

有人迫你入黎睇呀 走啦柒頭
一個二個小學雞 up乜都唔用邏輯
上面班柒頭係咩事?
咩我唔上街遊行 我唔做犯法野
又話以為你自己係邊個?
乜你估到你下一秒會成為target架?

安守本份做隻港豬咪你依類人
唔抗爭有飯食努力工作 邊個會搞你?
咁到最後又有冇搞你?

我好少笑人港豬
上面果班串op既

戇撚鳩
依家唔係抗唔抗爭問題
問題係你咁撚注重私隱咪撚用電話咪撚上網呀八達通都咪撚用呀
用現金唔想比人track到呢d咁撚戇鳩嘅point你都撐得落咁你就縮返入你老母個閪到啦
你唔好出街啦 cctv都影住你架

查cctv要幾多時間
查電子支付又要幾多時間
智障咪衝出黎柒

出黎當面講啦 用連登會留低記錄

查cctv要幾多時間
查電子支付又要幾多時間
智障咪衝出黎柒

岩呀 上網有可能比人check到ip
上面班柒頭係咩事?
又話以為你自己係邊個?

咁到最後又有冇搞你?

我好少笑人港豬
上面果班串op既

戇撚鳩
依家唔係抗唔抗爭問題
用現金唔想比人track到呢d咁撚戇鳩嘅point你都撐得落咁你就縮返入你老母個閪到啦

幾時用wechat?

查cctv要幾多時間
查電子支付又要幾多時間
智障咪衝出黎柒

你快d裝wechat同淘寶落電話啦,反正係咪都trace到你

查cctv要幾多時間
查電子支付又要幾多時間
智障咪衝出黎柒

唔得啊樓豬會話當面講會比人認得個樣,都係捐番落老母個西到安全
呢d係私隱,我唸唔會有人中意自己被摸清行蹤 係大陸你每出一次街會被人知你做d咩,所以兩個地方好大分別
呢個好笑

查cctv要幾多時間
查電子支付又要幾多時間
智障咪衝出黎柒

唔得啊樓豬會話當面講會比人認得個樣,都係捐番落老母個西到安全

死撚左佢應該會快d 咁就唔怕比人check
呢d係私隱,我唸唔會有人中意自己被摸清行蹤 係大陸你每出一次街會被人知你做d咩,所以兩個地方好大分別

連登仔都不知幾enjoy,你睇下班垃圾宜家叫人去死添呀
人就係咁。當自己既私隱俾侵犯到一個地步,成為常態。就會開始笑鳩啲保護自己私隱既人。
問題唔係有無人會追蹤你同埋通緝你,而係你自己保唔保護自己既私隱。

上連登已經track 到你
現金有no.又點,原來7仔d收銀埋數果陣要抄番低今日收左咩銀紙,陣間找錢點算

話打電話就仲好笑,而家得大陸強制要求實名登記咋,香港是但整張太空卡就得。睇住班五毛用大陸法律套番落香港度
上面班柒頭係咩事?
又話以為你自己係邊個?

咁到最後又有冇搞你?

我好少笑人港豬
上面果班串op既

戇撚鳩
依家唔係抗唔抗爭問題

咩唔係抗唔抗爭呀 上面有人咁講我咪咁答囉
你拎咩電話同8達通有咩關聯

8達通同電話一出既時候係冇需要考慮到私隱問題
但依家已經變左日常生日必需品
但依家你明知係仆街 你都咁犯賤行埋去
咁就真係弱智啦

咁又點? 關咩事? 你講返清楚個關係先
唔好人云亦云
上面班柒頭係咩事?
又話以為你自己係邊個?

咁到最後又有冇搞你?

我好少笑人港豬
上面果班串op既

又發現一個憤青 幾時拯救世界

咁又點? 關咩事? 你講返清楚個關係先
唔好人云亦云

所以話真相從來唔係愈辯愈明,只會不斷引d弱智出黎用口水浸死人
喂 你地發表偉論次前諗清楚因由先啦
係咪因為你食左10舊屎 所以食多舊屎會變到冇問題?

依個係用黎屌op既論點? 唔好咁on9低質啦
人就係咁。當自己既私隱俾侵犯到一個地步,成為常態。就會開始笑鳩啲保護自己私隱既人。
問題唔係有無人會追蹤你同埋通緝你,而係你自己保唔保護自己既私隱。

睇你覺得保護個程度去到邊啦,好似一般人既常識係ID銀行卡密碼嗰啲要保護好,但如果話買杯軟雪糕都要唔俾人知就over咗,講真個社會真係去到警察中鍾意隨時check個平民出黎玩佢,砌佢生豬肉,我諗點做都避唔到,佢有心prove你喺果個時間地點出現過,用cctv都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞