買野盡可能我都會比現金

381 回覆
49 Like 130 Dislike
農夫?
班廢物應該無睇:

https://www.youtube.com/watch?v=X41bfQa7xFQ

原來真係睇戲睇上腦
你應該用bitcoin
支持樓主席過多幾年 skynet啟動你地就唔會咁講
在此呼籲連登所有巴打
一齊唔好用連登
以免留痕
因為我唔想買杯軟雪糕都留低紀錄

你當自己乜水

你係咪弱智? 濫捕洗唔洗問點解?

濫捕你? 你唔做衰野驚乜春
定你鍵緊國 有乜大政治主張驚比人捉

屌你係咪on9到咩叫濫捕都唔明
你訓返個覺執返正個腦先

你上網就留緊tracking
如果你唔上網就冇人怪你
但你而家又要上網又要話用現金比錢真係五十步笑百步

呢啲人唔上網9up重可以做乜

算啦 唔好嬲啦
議事論事唔洗動火喎
屌見到樓主成個on9仔真係好撚好笑

訓唔着撚下中二病都幾過癮
唔知點解覺得樓主同2017同醬仔係同類人

無完整research support自己論述
一味用廢話人身攻擊

有條弱智問你攞基本常識既research support
拉開褲頭比你潛條毛好過
在此呼籲連登所有巴打
一齊唔好用連登
以免留痕

好似屌到佢地縮撚左番老母閪
係咪tracking唔番佢地做過人既痕跡

佢地為左不留痕
呢刻開始唔用連登10分鐘
為大家做左個好榜樣
以後樓主開post都要提下佢小心又留痕

一味用廢話人身攻擊

拉開褲頭比你潛條毛好過

喂樓主係咁留言回post會留痕架!
知唔知你咁做好危險?
快啲收皮等我幫你提大家啦
拉都係拉我 我唔驚留痕架
呢個po莫名其妙有喜感

一味用廢話人身攻擊

拉開褲頭比你潛條毛好過

屌樓主你真係下下駁人都係冇point架喎
咁樣點同你玩呀
盡可能我都畀電子貨幣
唔想袋毫子
(Show Blocked User - 吾系甘開心牙)

一味用廢話人身攻擊

拉開褲頭比你潛條毛好過

屌樓主你真係下下駁人都係冇point架喎
咁樣點同你玩呀

唔撚使tracking
去庇護工場一野捉哂兩個

唉我唔玩啦
訓覺好過
樓主你要加油呀
支持你呀
千奇唔好比人濫捕左 唔係就慘慘豬了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞