買野盡可能我都會比現金

381 回覆
49 Like 130 Dislike
樓主係咪睇左Hunted
https://youtu.be/rcs7aRevcp0
捐返入老母個西度咪唔會有記錄囉
我反而想知你買野用現金,咁你都係要係atm拎錢,係咪提款卡信用卡都唔用?

樓主黑衣黎 無身份證無八達通無銀行卡
唔知點解比佢汁到部電話上黎9up

笑到仆街
捐返入老母個西度咪唔會有記錄囉

醫院一樣有紀錄
上面笑啦,即管笑
你比人濫捕唔好喊
減少留低踪跡都係好
中二病
上面笑啦,即管笑
你比人濫捕唔好喊

班賤狗會話你以為自己邊撚個
減少留低踪跡都係好

佢地會叫你縮返入老母個閪度
因為只要你唔係完全消失,做呢d野都係on9中二病
冇人有興趣知道你的記錄

NSA有興趣呀
冇人有興趣知道你的記錄

NSA有興趣呀

精英連登狗:你以為自己邊撚個
冇人有興趣知道你的記錄

NSA有興趣呀

mass surveillance 叫得做mass 梗係有原因啦
冇人有興趣知道你的記錄

NSA有興趣呀

mass surveillance 叫得做mass 梗係有原因啦

你唔好撚理,總之一係就咩都任人trace,一係就返石器時代
冇人有興趣知道你的記錄

NSA有興趣呀

Blockchain+加密貨幣?
做左唔怕認,要拉我未拉我。出得嚟行遊行示威衝擊就預左要還,鬼鬼祟祟藏頭露尾
利申:龍和道俾人拉過。
Btw 你現金點嚟?未又係㩒櫃員機
冇人有興趣知道你的記錄

NSA有興趣呀

Blockchain+加密貨幣?

多餘 你以為自己邊撚個 政府一定唔想知你d野
做左唔怕認,要拉我未拉我。出得嚟行遊行示威衝擊就預左要還,鬼鬼祟祟藏頭露尾

職安真漢子

抵你俾人拉
其實最好笑就係有啲人否定哂所有野
呢啲人先係最蠢
無可能?你可以100%肯定?
今日唔發生,未來唔一定唔發生
唔知上面咁燥做咩,桶左你一刀?
政府係點都會監視市民架啦,小心啲囉,香港宜家咁亂,過多幾年變成點你都唔知

唔好屌嚟屌去,只會令你自己更加低質
咁鍾意屌人老母 又唔係真係去人屋企屌,有咩意思

抵你俾人拉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞