買野盡可能我都會比現金

381 回覆
49 Like 130 Dislike
喂屌你老母

再嘈濫捕你
喂你好撚on9 快啲出黎比我屌啦

其實你係咪樓主
喂你好撚on9 快啲出黎比我屌啦

其實你係咪樓主

no

自推
低質Post都可以推到上熱門
中學雞瞓覺啦
單單一張sim卡就收樓主皮,只要你繼續用電話要用sim卡,官方就可以將你定位,淨係比散紙咁樣有撚用咩
中學雞瞓覺啦

Yes 果個會然吾系甘開心牙都幾得閒下
中學雞瞓覺啦

Yes 果個會然吾系甘開心牙都幾得閒下

我撐樓主肯去嘗試呀 改變下個習慣, 少左便利, 但私隱度高番
好過其他人係咁講無可能, 係度笑鳩人,
其實越話唔怕私隱比得人知既人, 通常都想其他人好似佢地咁揚
因為人人都咁唔重視私隱, 就覺得自己係安全
相對越多人重視私隱, 佢地就會好赤裸
屌你老母你當自己邊個
因為我唔想買杯軟雪糕都留低紀錄

你當自己乜水

你係咪弱智? 濫捕洗唔洗問點解?

呢度D人智力係低D

巴打唔駛燥

屌你條敗走高登既撚樣,高登玩唔掂,比人撚狗咁撚,走難黎連登都咁撚柒串,同蝗蟲有咩分別
我撐樓主肯去嘗試呀 改變下個習慣, 少左便利, 但私隱度高番
好過其他人係咁講無可能, 係度笑鳩人,
其實越話唔怕私隱比得人知既人, 通常都想其他人好似佢地咁揚
因為人人都咁唔重視私隱, 就覺得自己係安全
相對越多人重視私隱, 佢地就會好赤裸

其實好想知點樣用deep web去加強用電腦上網個私隱度
呢個post做乜鳩
舊香港人:現金 八達通
新香港人:八達通
關我咩事月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞