買野盡可能我都會比現金

381 回覆
49 Like 130 Dislike
上面班柒頭係咩事?
咩我唔上街遊行 我唔做犯法野
又話以為你自己係邊個?
乜你估到你下一秒會成為target架?

安守本份做隻港豬咪你依類人
唔抗爭有飯食努力工作 邊個會搞你?
咁到最後又有冇搞你?

我好少笑人港豬
上面果班串op既

你又乜撚野事阿 咪撚political correctness la 好撚煩阿你

影衰你學校老c
港豬連登多定高登多?
末期中二病
不嬲唔用8達通 太危險
我岩岩就用左硬幣搭車 依家中共搵唔到我了

你班港豬咪繼續慢慢用八達通囉 你死你事
其實應該電話都唔好用
返去石器時代最安全

反正政府都會TRACE到你
你不如宜家公開曬D資料啦

政府搵到唔代表要俾你知
你當自己邊個
講真你一行出街基本上cctv都會影到哂
重點係政府跟你黎做乜先

佢地覺得自己係反共戰士,國家會迫害佢
但現實只係鍵盤戰士,wfc

真係 講黎講去都係覺得有一日會比人鋤
笑到我仆街
開口埋口私隱
有冇人會特登翻查你做咩黎
太睇起自己?

我地要鍵國你識條撚
其實任何發展左既國家都會監視住平民

美國 中國 日本等等都有

想冇人監視咪去非洲囉

同埋唔好睇到自己咁重啦大佬

你估你係斯洛登咩

係囉,你快撚D用微訊QQ人人網啦

乜撚野logic黎 人地冇用開叫人夾硬用
咁我都同你講 你唔好撚出街 唔好撚上連登啦

我夠無唔出開街你都要我唔出街啦
你又乜撚野LOGIC呀

你終於醒覺啦喎睇黎
你岩岩自己講既logic咪非黑即白囉
我唔嘈啦 入黎呢個post睇笑話幾開心
其實有心check 連你平時上過咩網都好易搵
我反而想知你買野用現金,咁你都係要係atm拎錢,係咪提款卡信用卡都唔用?
我反而想知你買野用現金,咁你都係要係atm拎錢,係咪提款卡信用卡都唔用?

樓主 你上網開post都有記錄..
仲有 記得唔好出街 搭lift, 大堂, 門口都有cctv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞