買野盡可能我都會比現金

381 回覆
49 Like 130 Dislike
冇人有興趣知道你的記錄
其實應該電話都唔好用
返去石器時代最安全

反正政府都會TRACE到你
你不如宜家公開曬D資料啦
其實任何發展左既國家都會監視住平民

美國 中國 日本等等都有

想冇人監視咪去非洲囉

同埋唔好睇到自己咁重啦大佬

你估你係斯洛登咩

係囉,你快撚D用微訊QQ人人網啦
我撐樓主呀 提醒下保護自己私隱 有班撚樣就話既然唔係100%保護到 咁保黎托咩

你無咁多線索俾人查 查你都要用多d時間啦 就算真係潛水都多d時間俾你潛

不過都係算 要拉既點都要俾人拉 無所謂啦可
btw人係咪都要死你唔依家死撚左佢

其實好似女權,叫佢地唔好咁夜一個人去飲酒,佢地答你啲野都係咁上下

正常既保護係會做,你又何嘗唔係曲解人既意思

曲解邊個先我係講要拉點都比人拉,同女權班友果句要姦你點都姦到有異曲同工之妙嗱,我無講好唔好嫁,你地自己定義

個分別就係其實你問大部分人都覺得正常保護係會做,只係樓主舉例有問題又唔解釋又串先比人圍,但女權就話咩都唔使做(根據你所講)

咩姐,我都唔係講樓主,我只係針對上位巴打講果啲野喎

上位巴打咪話支持樓主講保護私隱囉

唔好將所有野二元化,上面位都唔見得全面支持,而我都都一再重申只講緊其中一樣,唔好咁頑固啦

我撐樓主呀 提醒下保護自己私隱 有班撚樣就話既然唔係100%保護到 咁保黎托咩

你無咁多線索俾人查 查你都要用多d時間啦 就算真係潛水都多d時間俾你潛

不過都係算 要拉既點都要俾人拉 無所謂啦可
btw人係咪都要死你唔依家死撚左佢

講到咁都唔係全面支持,不過算啦,反正你果part都已經clear咗

你係撐保護私隱權,我都只覺得你撐保護私隱,但係有啲巴打唔係咁諗嫁
睇到連登仔咁踐踏自己私隱就知冇得救
利申programmer,識grab個人資料賣比廣告商同電話推銷
電腦/手機中毒唔好屌喎,好多同行寫
利申programmer,識grab個人資料賣比廣告商同電話推銷

八達通比錢都叫踐踏私隱
其實應該電話都唔好用
返去石器時代最安全

政府搵到唔代表要俾你知
你當自己邊個
講真你一行出街基本上cctv都會影到哂
重點係政府跟你黎做乜先

想冇人監視咪去非洲囉

你估你係斯洛登咩

乜撚野logic黎 人地冇用開叫人夾硬用
咁我都同你講 你唔好撚出街 唔好撚上連登啦

八達通比錢都叫踐踏私隱

上連登其實更加冇私隱

想冇人監視咪去非洲囉

你估你係斯洛登咩

乜撚野logic黎 人地冇用開叫人夾硬用
咁我都同你講 你唔好撚出街 唔好撚上連登啦

我夠無唔出開街你都要我唔出街啦
你又乜撚野LOGIC呀
其實應該電話都唔好用
返去石器時代最安全

政府搵到唔代表要俾你知
你當自己邊個
講真你一行出街基本上cctv都會影到哂
重點係政府跟你黎做乜先

佢地覺得自己係反共戰士,國家會迫害佢
但現實只係鍵盤戰士,wfc

人地講保障私隱你又拉埋去反共度
你話你呢D人係咪痴撚線
人地唔想留紀念咪唔想囉
想用現金咪用囉

點解咁都可以變罵戰
越黎越低質

我想屌你老母咪屌你老母囉 咁都有罵戰
蠢人注定日日帶老母上連登架喇
常識都無
越黎越低質

冇高質過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞