買野盡可能我都會比現金

381 回覆
49 Like 130 Dislike
因為我唔想買杯軟雪糕都留低紀錄
咁你基本上電話都可以唔洗用 打個電話又留個紀錄先囉
反而我諗無端端比支付構構吸左錢

例如visa master octopus 果d
你班on9仔鍾意做咩都留痕比人track咁都冇計
你唔好出街啦 cctv都影住你架
唔好掂野
會留低指模

你當自己乜水

你係咪弱智? 濫捕洗唔洗問點解?
乜撚野道理😂

查cctv要幾多時間
查電子支付又要幾多時間
智障咪衝出黎柒

你當自己乜水

岩 支持樓主!

世界愈黎愈似呢套電影

醒目仔會知道用咩做交易

你當自己乜水

呢度D人智力係低D

巴打唔駛燥

呢d人一定有用大陸app 微信 百度drive之類

查cctv要幾多時間
查電子支付又要幾多時間
智障咪衝出黎柒

而家講緊留唔留痕喎
你唔好上連登啦 真係ip都唔洗check

你當自己乜水

濫捕你? 你唔做衰野驚乜春
定你鍵緊國 有乜大政治主張驚比人捉

屌你係咪on9到咩叫濫捕都唔明
你訓返個覺執返正個腦先
唯有講句樓主加油
建議快啲掉左八達通佢先
唔係一陣唔小心用左就大鑊了

你當自己乜水

你訓返個覺執返正個腦先

我一唔上街示威
二唔睇cp
唔做犯法野
有咩好驚

咁又係
你啲廢柴真係唔洗驚

你當自己乜水

你訓返個覺執返正個腦先

你上網就留緊tracking
如果你唔上網就冇人怪你
但你而家又要上網又要話用現金比錢真係五十步笑百步
用銀仔好喇
紙幣有number嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞