黃種人對比其他人種有咩優勢?

498 回覆
281 Like 21 Dislike
望過咁多人種嘅女
如果女人既話,一定揀黃種
感覺上睇起嚟好睇啲
.
白種女,太大件,而且容易老
中東印度,唔太鍾意呢一類
黑人就唔洗講啦
唔明點解有啲鬼佬會咁鐘情asian
以前外國番工有個asian樣算中下
啲鬼佬個個都狗沖
女就唔同講法
真,潮流興BBC,去到邊都大把免費雞任屌
KO
有呢個概念但係冇搵夠既可能性
國際交配app已經表明黃皮女最受歡迎

黃女骨架細,幼幼樣,少毛,天生就係白人黑人夢幻既sex toy

黃皮男基本上冇人要
亞男賤過袋底泥
亞女當鬼佬係神,易食
總結:都係屎
含核語言天份高,講野快
柔道
就算黃種人做同等運動量
所有人種都係被黑人運動屈機
始終黑人運動係先天優勢
努力彌補唔到
但無黃男同黃女交配
哪有更多黃女
的確如果主流係推崇內斂穩重係好嘅 咁當然冇問題
但係依家嘅主流就係要體現到自己嘅人格魅力 例如有冇幽默感 依家嘅問題係 唔好話講笑 好多asian係can’t even take a joke
咁當然文化都係一個因素 就係亞洲推崇左咁又年嘅"儒家文化"導致asian冇乜自信冇乜幽默感 從而就係內斂穩重 百貨應百客 只係大家嘅睇法唔同 而依家主流社會鐘意嘅唔係內斂穩重type咁解
而alpha同beta呢樣野都唔係傳媒造出嚟 係一種hierarchy
alpha就係比beta有優勢 動物嚟講alpha就係體型更大 所以有更多嘅食物同更高嘅交配權(套落人類就係溝女啦 當然人嚟講唔只體型仲有其他因素例如性格)
至於點解西方世界會咁睇我地 好大原因係以前西方媒體營造asian嘅形象就係咁 你所講嘅矛盾就係因為好多亞男 對住外人細膽冇主見 返到屋企對住老婆仔女就大男人 呢個的確係事實
蒙古唔計?
呢個我認同教養嚟講asian的確好好多 班鬼真係太污糟又唔講衛生
Asian食到鬼妹真係極少數例子 所以咁多人羨慕
你睇美國唔戴口罩班友先啦
同問
夠賤
其實揀性伴侶係好關文化同年代事,唔係真係大隻永遠受歡迎過細隻。二戰後反戰文化,你見啲人都係鍾意瘦瘦猛猛;之後七八十年代就興阿諾舒華辛力加同埋史泰龍呢d大隻佬;到90年代二十世紀初,又興返廿二世紀殺人網絡個隻瘦。

至於交配app亞洲男唔受歡迎更加係文化原因。雖然口講種族平等,但佢地見到有白種妹同亞洲男拍拖,d敵意反應仲痴線過連登仔,之前就有youtuber收恐嚇信,叫佢同亞洲男分手。響咁嘅風氣下,你叫d鐘意亞洲男嘅白人女點敢同亞洲男拍拖?
咁你一定好L 7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞