黃種人對比其他人種有咩優勢?

498 回覆
281 Like 21 Dislike
覺得亞洲人諗野快啲
呢啲可能影響到吸收嘅問題
其實我都幾信環境問題
姚明一開始都俾人笑,巴克利話姚明攞到20分以上就鍚驢屎忽
點解用口呼吸就會嘴凸
條脷無承托上顎
https://youtu.be/AcCHaNgwtwo
本人深受其害,小學中學都鼻敏感,長期鼻塞,一定用口呼吸以家側面睇我幾乎無輪廓可言,柒到飛起
你個例子同佢個例子係同一樣?咁o‘neal都比人笑9佢唔識射3分。
所以其實我都覺得俾隊友笑吓都冇問題根本nba係咁,oneal明星賽都試過扮下ai crossover ,melo笑到反肚,oneal都笑笑口算,大家開心cp3, it9呢啲矮仔周不時黎一球勁嘅入樽一樣會比隊友笑,大家開心

講真林書豪俾人笑其實冇乜所謂,佢都係NBA打咗10年,我諗大部份人都肯定佢係有一定實力,大家都係圍繞着asian can’t play呢個核板印象笑下你係有實力嘅,根本唔驚俾人笑,大方啲大家開心其實仲好
你中意啦
係 矮黑鬼都大撚把 佢地一句鬼佬就概括哂
有啲人笑佢有機會係因為歧視
有啲人笑佢有可能因為鄧佢開心

你就話大方啲冇乜所謂
你試下同朋友打波咁樣被人笑完全冇所謂再講
亞洲人一樣有機會笑亞洲人
你試下一班人出嚟,能力一定有高低

咁啱有個人平時冇乜表現
點知突發有表現,唔通一句「大方啲」就即刻冇所謂咩

實係被人笑嗰個唔夠大方啦
J都係
臘腸港男買s碼底褲得啦
主要原因係
社會唔會label屌得多女嘅人係臭鴨賤
而其他男性亦會嚮往有萬能賓周嘅人
咁代表喺好多人眼中 甚至女人自己都覺得女人係trophy 附屬品 成功象徵
係比到你身價
不過咁樣都證明其實男女資本價值亦然係好唔平等
黃皮人仲要比白人容易三倍近視
後生,窈窕,閪緊。
呢啲全部都係優點,正如賓州細就係缺點。

另外話係咪easy呢樣嘢,睇吓對住咩人嘅啫,港男對日本妹,台妹咪又係easy賓州
港男對住台妹,架妹一樣easy賓周
會唔會連骨架都細到好似女人咁?
含洋腸 畀洋腸屌
舉重有優勢其實係因為隻手短(biomechanics原理)通常矮嘅人隻手都短所以就有呢個誤解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞