黃種人對比其他人種有咩優勢?

498 回覆
281 Like 21 Dislike
咁你想我講咩呢個事實嚟 外國乒乓波 跳水係極少人玩 加無資源
人種排名黎講,亞男同黑妹一樣排第尾最不受歡迎
你望下777同689邊忽謙厚
事實你條賓周咩事實
咁係你孤陋寡聞 收收皮啦
咪理佢啦
最撚低賤根本就係佢自己
係你自己唔識野啫一句外國...極少,都唔知你邊到黎既理據
姐係我都唔需要搵論文同你解釋點解阿媽係女人一樣你唔信咪算
奴性夠重
千祈唔好,香港奴隸文化已經夠勁,日本人係奴隸中既精英,我就做普通奴隸算喇
所以d女咪鐘意白鬼黑鬼,人地就係自大所以都會自信d, 垃圾東亞人,抄條女牌都驚,人地鬼佬自然覺得你東亞撚廢。當然你可以讚話亞洲人謙厚,但其實調轉轉睇係奴性
日本打贏左就會有大東亞經濟圈
之前唔知邊到睇
亞洲人反而比黑人白人易練大隻(可能玩健美?)
女既含撚
男既都含得撚
ching不如你思考下先再覆啦
林書豪打得勁唔勁唔係重點,重點係點解其他球員入波唔會比d鬼佬用咁滑稽既方式去取笑,但佢會
唔通林書豪係成個NBA最廢個個?
Lin都無代表作林來瘋聽過啦掛?ching咩事坐咗10幾碌
講真,洗鬼理班nigga點睇lin算有正選實力,係nba有正選實力已經可以話係世界上top 200既球員,加上lin白紙黑字有過勁數據。笑9佢班nigga有幾多個有穩定正選,有幾多個career high有38分?
好撚酸呀條柒頭
駁唔到就你同老母閪做愛
你就係垃圾巨蟹座?
願聞其詳
不如你思考下我講乜先丫,你話因為佢係亞洲人所以人哋取笑佢睇唔起佢,我咪舉左個一樣係亞洲人嘅姚明做例子做反駁囉。

個運動本身就係黑人主導,亞洲人作為一個少數,人地覺得unbelievable有乜問題你見到個黑人唱大戲你都覺得unbelievable啦

我無否認過外國有歧視,但你林書豪個例子唔恰當。
算鳩數啦

呢樣真,鬼佬條鳩大但係好多軟皮蛇,反而黃種人係硬度係勁好多
男人扮女人幾似
去過南歐就知,170以下嘅鬼佬多的是
細眼又唔係鳳眼
皮膚黑
返工素顏
喺香港零回頭率嗰類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞