黃種人對比其他人種有咩優勢?

498 回覆
281 Like 21 Dislike
光纖之父?
救命,點解你可以咁無獨立思考,天狗係想借條片諷刺強国啲小粉紅成日對東歐鬼妹打飛機自high,所謂beta male全世界所有種族都有,根本唔係某一族嘅專利。你自己自卑唔緊要,唔該唔好拉曬所有人落水
巴打講得啱,亞洲社會根本就對白人有太多不切實際嘅幻想
唔好認真覆呢啲痴線佬啦
呢樣真,根本亞洲人喺外國係最低層
而家真係好多鬼佬拖住件對香港人嚟講中下樣嘅女
我係講緊係大部分白人眼中 asian普遍都係beta
我都冇話asian就一定係beta 理性d啦
hate each other好似唔係asian獨有㗎喎
嘴突鼻扁好似係南方人(近赤道)特徵
皮膚嚟講其實最好係黑人,毛孔細又滑,可能黑色素問題,黑人好少受面上問題困擾,例如雀斑 暗瘡之類
咁你都講得兩個地方啫,但人哋成日歐美平均比較高大的確係事實
說話轉彎抹角 英國人喺呢方面都好出眾
係tight Asian pussy
係鬼佬都知
有你都睇唔到啦
你連佢個人都未必睇到,何況佢塊面啲暗瘡
咁咪由自己做起,改變佢哋嘅偏見
黑人天生身體結構唔同,手腳比較長,所以跑行戈快
但白人黃人torso長啲,游水勁啲
有冇真係睇過林書豪打波…佢防守係差,但進攻同組織點都唔會係廢,有幾個season 直頭算係幾勁
窮。。矮。。短囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞