黃種人對比其他人種有咩優勢?

498 回覆
281 Like 21 Dislike
Easy是國家的驕傲

够黃
中國隊舉重勁係練技巧,建議你睇下Shenzhenweightlifting 個ig, 睇吓佢地啲細路點比人train
呢個係靚女嘅優勢
「留垃圾國家女人留政府唔會好耐」噏乜鬼?

「你講世界上普遍父權」:你反對佢「多數社會係父權」嘅講法

「歐美人地仲先進過你垃圾國家 仲留在咩腐敗自大父權社會」先唔先進 同 仲係唔係父權,係冇關聯咖喎

星座撚建議你學下組織論點先再去睇迷信嘢算啦,我哋啲井底之蛙唔識星座咖啦,要你啲見過世面嘅人去搞
老實講無
謙d,有紅同黑種人塾底,比上不足
計慘一定係非洲垃圾國家慘過做支那人
Asian = know fung fu
Asian = good at math
咁條友係真廢
對弱者既憐憫
我指好過其他地方唔係話佢哋好好,你睇下日韓東南亞南美,好多女人連工都好難搵
印度同伊斯蘭教地區,直頭唔當女人係人都

所以我係話佢哋比起其他好,啲女人起碼有唔少機會自立到。成個point 係反駁上面個on9話歐美不再父權。而唔係話佢哋好好
靚鬼妹著校服都無哩種感覺
你都係駁唔到 針對別人論點來講
建議你同老母做愛啦星座撚
舉起一個100kg 到2 m 同舉起100kg 高到1.8m
mgh 所需能量就打左個9折
但人ge 肌肉力量同身高關係不大

矮d 可以屈機
我要駁乜嘢呀傻仔?你都冇論點點駁你呀?討論唔係講論點講迷信呀?
同埋星座撚係話你呀,閱讀理解高手
射手座/人馬座巴絲打入來吹水 (4)
https://lih.kg/pgkNFvX
#675 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
噤老d
黃種人習慣係一啲好撚細嘅地方都生存到
白人唔得,一定要住大屋
笑甚麼,畜牲,你也是智人
唔好on9啦 白人揀非洲人都唔揀asian
可愛啲
其實真係冇乜
智商嚟講 平均asian的確係高過其他人種 但係一般情況嚟講 唔覺得asians特別出眾
體格 就算啦 已經唔夠人高 賓周又細過人
其他方面 情格又唔夠白人好 唔夠自信 好聽d就內斂 難聽d講就係自卑冇自信
根本係其他人種眼中 絕大部份asian都係beta 一個asian要成為alpha真係要做好多野 除左先天缺陷仲有後天嘅因素影響 詳情可以睇下呢條片(唔好屌我住 雖然佢係大陸人 但係佢基本上都屌緊ccp 可以睇下佢其他片)
https://youtu.be/817ufpZ2PO4
佢哋真係特別細小 其實覺唔覺得羞家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞