HKCC(16) 又到等GPA既日子

1001 回覆
10 Like 4 Dislike

試過進步0.4都有

認真呢 可能睇果年既人 多人既可能訂高d

me 0.6
$3000

咁勁...

真係唔公平 點解淨係sem1去sem2先有
利申 升左0.9 冇

Sem1 到sem 2 一個年度 sem2到sem 3就唔係同一個年度啦

咁gpa都係cumulative 架啦 唔係一個年度計一次架嘛

進步獎逐個sem計

me 0.6
$3000

咁勁...

利申 升左0.9 冇

Sem1 到sem 2 一個年度 sem2到sem 3就唔係同一個年度啦

咁gpa都係cumulative 架啦 唔係一個年度計一次架嘛

進步獎逐個sem計

我知呀 怪自己唔好彩

好似係0.5 sem2同sem1對比

試過進步0.4都有

me 0.6
$3000

咁勁...

利申 升左0.9 冇

1.1 升到2.0?
升咁多

升到爆4 sor
想問下社科CGPA3.2左右 可以報到咩nonju

Edu GES同埋等n手飯

試過進步0.4都有

me 0.6
$3000

咁勁...

利申 升左0.9 冇

1.1 升到2.0?
升咁多

升到爆4 sor

有少少唔公平 進步獎3000 dean list先1000

試過進步0.4都有

me 0.6
$3000

咁勁...

利申 升左0.9 冇

1.1 升到2.0?
升咁多

升到爆4 sor

咪就係lor

試過進步0.4都有

me 0.6
$3000

咁勁...

利申 升左0.9 冇

1.1 升到2.0?
升咁多

升到爆4 sor

咪就係lor

利申 both有哂 好爽

試過進步0.4都有

me 0.6
$3000

咁勁...

利申 升左0.9 冇

1.1 升到2.0?
升咁多

升到爆4 sor

Ching用錯分身ac?

日日都好驚F
engine design 考試冇溫尾2課 mc好多唔識 要pass

磅水啦

姐係點?可唔可以講多小小?

myhkcc > academic transcript > order transcript > $

or直接去ik填form

而加填?定係放左grade先

有排啦 最少開左sem先

放咗grade之後上網買啦
寄埋去你屋企

但係15號就要upload比大學 咁樣趕得切?

磅水啦

姐係點?可唔可以講多小小?

myhkcc > academic transcript > order transcript > $

寄埋去你屋企

趕唔切

寄埋去你屋企

趕唔切

一定要up transcript?
後日晚放GPA
日日都好驚F
engine design 考試冇溫尾2課 mc好多唔識 要pass

me too

寄埋去你屋企

趕唔切

一定要up transcript?

cc好似會寄比你final transcript
if完sem4
日日都好驚F

me too

gpa god
有冇人收到year 1 HKU engine offer

yr1 fd 3月底收左了
今年sem1 >3.4有offer

幾多個有offer

幾多個有offer

利申翻 sem1 GPA>3.4

DSE咩分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞