HKCC(16) 又到等GPA既日子

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
summer sem幾時有得報
想問有冇巴絲打in過student ambassador
會in d咩同埋使唔使著suit

不用著suit 起碼長褲t shirt ok

係 到時見
有冇今日in左summer international student ambassador Team A既巴絲
想問下 香港專上學院助學金 點申請
過左deadline 未?
因為我check email 同myhkcc 都唔見有
利申:窮絲

窮撚我都想問下

佢有sd email叫你6月16之前可以用e form申請

巴打講緊grant loan?

係喎 佢問助學金 sor
我嗰陣係開左sem先有得申請 應該9月先會有email

而家申請住grant loan先啦咁

grantvloan今年係咪轉左得eform申請
為環保作出一分力

但屋企冇得scan
btw 幾時deadline
Wk 有無開?
想返去印野

係 到時見

免費放notes
Organisational Behaviour
Chinese and Western Culture
Understanding Globalisation
Gender Issues
EAS2
中醫

想要ob 中西溝既notes thanks!!!!

窮撚我都想問下

同問 啲證明文件可以遲一星期補交?

窮撚我都想問下

同問 啲證明文件可以遲一星期補交?

係呀 個system有講
社科無考IELTS入唔入到非三大?

最好考埋 有啲科會睇埋英文程度派interview 可能影響先後次序

最好考埋 有啲科會睇埋英文程度派interview 可能影響先後次序

唔該你

係 到時見

Year2 唔洗

其實正常你自己係地鐵站攞完表 填完表 攞翻cc 比ik dum個印 你已經可以係地鐵站交得

唔一定,主要睇gpa同interview,當然有就最好
不過我冇6.5一樣收到poly同city BBA offer(city marketing除外,一定要6.5先有得in)

其實正常你自己係地鐵站攞完表 填完表 攞翻cc 比ik dum個印 你已經可以係地鐵站交得

正常你張學生八達通十月尾先過期 你九月頭係地鐵站交完表 十月頭點都可以去翻地鐵站比錢續學生八達通

正常你張學生八達通十月尾先過期 你九月頭係地鐵站交完表 十月頭點都可以去翻地鐵站比錢續學生八達通

窮撚我都想問下

姐係你本身係九月申請左 但最近先收到email 批 幾多錢畀你?
summer sem retalk 都可以申請grant?

係 到時見

Year2 唔洗

中史會唔會好易fail好驚
Wk 有無開?
想返去印野

Wk 有無開?
想返去印野

中史會唔會好易fail好驚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞