HKCC(16) 又到等GPA既日子

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
有幾多人覺得自己考得唔好
CCT

ME

最慘係自己考得唔好之餘
同班lecture 好多人考得唔錯

個MEAN幾多

想問下幾時派gpa?
想問下幾時派gpa?

13/6
求Chinese family and culture
gender issue

我有Chinese Family and culture 既notes

起身拜一拜gpa神
CCT

ME

最慘係自己考得唔好之餘

個MEAN幾多

我地班midterm個 mean 7成5
CCT

ME

最慘係自己考得唔好之餘

個MEAN幾多

有冇咁高 搞到我好驚
求note
CCN2005 Organisation behaviour
CCN2235 Introduction to Pathophysiology and Pharmacology

http://t.me/vr3amaya
感謝

我有OB 你有冇中西溝

我無阿
可share ob note嗎?
起身拜一拜gpa神

CCT

ME

最慘係自己考得唔好之餘

個MEAN幾多

有冇咁高 搞到我好驚

我個班midterm 最高分38: 嚇死我
想問下幾時派gpa?

13/6

唔該巴打
仲有排等
好想快啲放Grade

ME

最慘係自己考得唔好之餘

個MEAN幾多

有冇咁高 搞到我好驚

我果班都系38 Leo果班?
Ielts係咪要經cc報先有refund?

唔係

唔係

睇佢封email要1/9/16-10/6/17考先有refund
即係我喺6-8月呢段時間考就冇?
我想問下hkcc有冇邊到可以睇到每科gpa個mean,median同升學率 我想再了解多啲唔同學科嘅資料
我想問下hkcc有冇邊到可以睇到每科gpa個mean,median同升學率 我想再了解多啲唔同學科嘅資料

我都想知,想知大部分business人gpa係邊個range

應該hkcc官網就有

應該hkcc官網就有

不過好似得升左去邊睇

最慘係自己考得唔好之餘

個MEAN幾多

有冇咁高 搞到我好驚

我果班都系38 Leo果班?

係啊 Leo
求NOTE
CCN1019 JAPANESE I
CCN2111 COST ACCOUNTING
CCN2123 INTRODUCTION TO AUDITING AND TAXATION
幫幫手

同求

應該hkcc官網就有

不過好似得升左去邊睇

好似冇 要問lecturer
求 a&p CA Understanding globalisation notes

Sakula巴打我地會唔會有可能係識
求NOTE
CCN1003 CHINESE COMMUNICATION FOR COLLEGE STUDENTS
CCN1012 FOUNDATION OF TRADITIONAL CHINESE MEDICINE
CCN2049 CHINESE AND WESTERN CULTURES
CCN2105 BUSINESS ECONOMICS
CCN2113 FINANCIAL MANAGEMENT
CCN2129 INTRODUCTION TO MACROECONOMICS

push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞