HKCC(16) 又到等GPA既日子

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
收集緊cc啲notes prj asm
大家有嘢貢獻就可以攞其他notes

好慢呀時間過得
17樓班人點做嘢
聽日係交form上SFO deadline,今日都未俾返我

Grant loan?! 唔係16號咩

summer sem

呻完就有得攞
而家要狗衝去 SFO
點解eas2既marking要特登翻cc攞

放moodle唔得既
eas1 60幾分拎咩grade
啱啱收到email叫去in 7月中收生啲大使

有冇巴絲知道有冇伏

有冇巴絲知道有冇伏

同問
另外佢話日期係6月8號星期三…但係6月8號唔係星期四咩

有冇巴絲知道有冇伏

同問

我見secret好多人話係伏
但係有錢收又報答下cc

有冇巴絲知道有冇伏

同問

但係有錢收又報答下cc

就算真係伏 最多都係伏幾日姐 我諗應該搏得過掛?
有冇巴打收到6月7號過30000數

sd左email? 收唔到

有冇巴絲知道有冇伏

同問

但係有錢收又報答下cc

都係咁諗 +1
有冇巴絲打知道9月幾時開學

有冇巴絲知道有冇伏

同問

但係有錢收又報答下cc

都係咁諗 +1

唔知佢會問d咩
Eas II 出左成績?
我見tg 入面d人出左分
求電子版intro to econ既notes

我個班出左囉

我個班出左囉

business?
eas1 60幾分拎咩grade

想問下eas2 如果overall 68分左右 會係咩grade
利申 S&T

有冇巴絲知道有冇伏

同問

但係有錢收又報答下cc

都係咁諗 +1

唔知佢會問d咩

收唔到mail
我想問申請Summer Sem Grant Loan幾時deadline
仲有係咪用FASP 1B form黎申請
想問下eas2 如果overall 68分左右 會係咩grade
利申 S&T

正路應該7成有B+
68你預坐B望B+好d
利申我係business 不過應該差唔多掛

有冇巴絲知道有冇伏

同問

但係有錢收又報答下cc

都係咁諗 +1

唔知佢會問d咩

收唔到mail

我都收唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞