HKCC(16) 又到等GPA既日子

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
啱啱收到email叫去in 7月中收生啲大使

有冇巴絲知道有冇伏

同問
另外佢話日期係6月8號星期三…但係6月8號唔係星期四咩

我見secret好多人話係伏
但係有錢收又報答下cc

就算真係伏 最多都係伏幾日姐 我諗應該搏得過掛?

都係咁諗 +1

唔知佢會問d咩

收唔到mail

我都收唔到

year 1?
佢講明10月畢業優先

同問
另外佢話日期係6月8號星期三…但係6月8號唔係星期四咩

但係有錢收又報答下cc

都係咁諗 +1

唔知佢會問d咩

收唔到mail

我都收唔到

我都收唔到

但係有錢收又報答下cc

都係咁諗 +1

唔知佢會問d咩

收唔到mail

我都收唔到

year 1?
佢講明10月畢業優先

我係year 1
見佢有成60蚊咪打算試下

但係有錢收又報答下cc

都係咁諗 +1

唔知佢會問d咩

收唔到mail

我都收唔到

year 1?
佢講明10月畢業優先

我係year 1

我year 2
不過好似有伏,煩緊去唔去好……

都係咁諗 +1

唔知佢會問d咩

收唔到mail

我都收唔到

year 1?
佢講明10月畢業優先

我係year 1

我year 2

點解伏
想問下eas2 如果overall 68分左右 會係咩grade
利申 S&T

正路應該7成有B+
68你預坐B望B+好d
利申我係business 不過應該差唔多掛

好需要個b+ 上個sem我75分b+

但係有錢收又報答下cc

都係咁諗 +1

唔知佢會問d咩

收唔到mail

我都收唔到

year 1?
佢講明10月畢業優先

我係year 1

上年得50蚊
有無人知health studies eas II八成有無A

都係咁諗 +1

唔知佢會問d咩

收唔到mail

我都收唔到

year 1?
佢講明10月畢業優先

我係year 1

我year 2

點解伏

話無飯食、做得一日

收唔到mail

我都收唔到

year 1?
佢講明10月畢業優先

我係year 1

我year 2

點解伏

話無飯食、做得一日

無飯食係指唔包飯定冇時間
其實大把工唔包
同埋有一日嘅錢袋下都好呀
收以下Notes+Prj

CCN2026 MASS MEDIA AND CULTURE
CCN2176 LANGUAGE AND SOCIETY
CCN2006 UNDERSTAND GLOBALISATION

可用以下Notes+Prj換
CCN2019 INTRODUCTION TO COMMUNICATION STUDIES
CCN1003 CHINESE COMMUNICATION FOR COLLEGE STUDENTS

有意留TG

CCN2026 MASS MEDIA AND CULTURE
CCN2006 UNDERSTAND GLOBALISATION

CCN2019 INTRODUCTION TO COMMUNICATION STUDIES
CCN1003 CHINESE COMMUNICATION FOR COLLEGE STUDENTS

有意留TG

有lang soc notes
不過我冇TG 介唔介意留email
有冇人岩岩讀完中西溝
想問group pj同individual assignment個分係咪從來都冇出過

唔知佢會問d咩

收唔到mail

我都收唔到

year 1?
佢講明10月畢業優先

我係year 1

我year 2

點解伏

我係year 2啊
有冇人岩岩讀完中西溝
想問group pj同individual assignment個分係咪從來都冇出過

Assignment要睇你lecturer派唔派
有冇人岩岩讀完中西溝

我知 我淨係問中西 其他科咩都有派
我想問申請Summer Sem Grant Loan幾時deadline
仲有係咪用FASP 1B form黎申請

同問返工返到唔記得申請 想知過左deadline未
有冇人岩岩讀完中西溝

我知 我淨係問中西 其他科咩都有派

Asm 有派
Grp pj 無講
求japanese 1&2 notes

有意留TG

唔該哂巴打
email : a123071123@gmail.com

有意留TG

唔該哂巴打
email : a123071123@gmail.com

send左
求電子版intro to econ既notes

push

2239 data structure
2240 database system
2241 discrete structure
2242 object oriented programming

本人有:
1016 intro to it
1041 account
1045 calculus
1048 algebra
2042 programming
作交換

感激
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞