HKCC(16) 又到等GPA既日子

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
政府個三萬蚊點有

你係你個program 最少頭三啦都

一定唔洗頭三囉
我yr1應該頭20 sem3完應該第6左右 就有了 但個三皮好似計yr1 only
好想快d出GPA

me too
心掛掛
有冇CCT MID TERM 唔過mean 最後有B / B+ 既勵志例子

有無pj爛grade既勵志例子

Pj B
最後A

問我拎咗gender同中西cul嘅幾位巴絲,我已經send曬。
如果有人email過我但又收唔到我reply嘅,麻煩email多次,你可能send錯email

btw,點解唔sem4先讀呢兩科?
13/6幾點放成績?
13/6幾點放成績?

應該12點正就放掛?上個sem都係咁
eas1 60幾分拎咩grade

我都想問下如果我72分可唔可能有b+
13/6幾點放成績?

會死ser

上個sem先死完
13/6幾點放成績?

會死ser

上個sem先死完

好快正常返啦
想要intro to macro econ notes
係米已經冇得報summer sem?😨
係米已經冇得報summer sem?😨

你老母

我都想問下如果我72分可唔可能有b+

EAS1 70分B
13/6幾點放成績?

會死ser

上個sem先死完

好快正常返啦

上個sem俾佢fake咗
係咁f5 my assessment results
點知喺my enrollment先有得睇
有1003 2049 留TG

https://t.me/litteprince

GPA GOD
仲有一個禮拜
有冇CCT MID TERM 唔過mean 最後有B / B+ 既勵志例子

有無pj爛grade既勵志例子

Pj B
最後A

Project C+
最後A
想要中溝note
2017 Introduction to Chinese Culture

我有
用email send俾你?
13/6幾點放成績?

會死ser

上個sem先死完

好快正常返啦

my enrolment 冇死
想知中西溝點先拎到A 有冇過來人分享下

想知呢科難唔難A

點解冇人講 係咪冇人拎A
想要中溝note
2017 Introduction to Chinese Culture

我有
用email send俾你?

同求
Telegram得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞