將軍澳討論區 (20)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
全部都係教班 你想學嘢就住savannah 喇
想問下8M左右想 2房你地會揀邊
將中465
可唔可以問埋原因 因為我前排睇左間將中436啲房細到好離譜所以之後都冇諗
間格最四正 但8球應該唔得
如果一定要八球內我會揀新都城
買商場配套
8M上年都叫做多野揀下
但今時今日連峻瀅兩房都要8M
所以新都城都幾好 起碼配套ok又站頂
3期470好似都有8m單位
我睇中個單位望內園同山景 睇到小小避風塘都幾開揚 所以幾鍾意
不少一手向隅客回流二手市場,帶動部份屋苑錄得高價成交。港置分區董事劉浩勤表示,將軍澳峻瀅2期3座高層F室,面積525方呎,兩房間隔,以830萬成交,呎價15810元,創同類成交價及屋苑呎價新高。

峻瀅都要8.3M
將廣/東港城?
買新都城留意唔好向住商場邊。冷氣系統好嘈
峻瀅最新但長江樓
2房最大個積食你2個垃圾露台,買少幾十呎少個露台可以唔洗8M計呎價反而3房抵屌過另外2個(不過個廳好多門位)

將廣近將軍澳站應該最平隔格實用無玄關位+明廁

東港城新鴻基舊少少,466個積唔差(個budget買唔到5xx),飯廳細但客廳空間感大

below 8M個人揀將廣,8M幾就東港城5xx大兩房
將廣同將中應該差唔多價
東港城出名朝聖梯小朋友老人家出入唔方便
住黎講一定係新都城,落地鐵5分鐘唔洗,將軍澳煩忙時間一定係地鐵,飛繁忙時間下面有巴士總站去各區,街市食市乜都有,但投資就康城啦,駁佢有橋再上一上
嗰幾級樓梯好反智
Savannah位置差 用料垃圾 景觀垃圾
用料垃圾? 可唔可以講多啲啲料係幾差?thanks
屋苑位置我接受到 同埋我睇啱個單位既景觀幾好 望內園同山景 仲望到河景 好開揚
Aa?張圖都有水印唔係即場影既
幾好wor ,咩價錢?但哩半年真係爆升,驚唔驚接火棒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞