|Switch機主討論(156)|E3: BOTW2,Metroid5,真女神5,Wario,AdvanceWars

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
原來打漏咗 危險就唔會危險嘅
The optimal read speed is 60 to 90 MBs, and anything above that won't make much of a difference.
BAM
人哋用黑卡買game放俾你,而家俾官方周到咪封咗你隻game
學樓上話齋冇ban你機算你執到
係 唔bam你部機都偷笑 仲買呢啲
你當租咗隻game玩一年
出去/上網執二手
冇ban機直頭冇天理啦
先唔講係咪黑卡買game,去到舊年都仲用淘寶仲抵撚死啦

咪撚俾我見到你Nintendo ID呀,即刻send email叫老任ban埋你account呀
真係好柒 幾舊水既game都要淘 唔去官方買
任天堂回應股東提問 談及新型主機、健身環續作、高層最喜歡的遊戲等各式問題

https://m.gamer.com.tw/gnn/detail.php?sn=217585
咩game要淘寶買
問 4:看到部份媒體報導任天堂推出的遊戲不重視性別平權,讓我感覺十分遺憾。雖然很清楚任天堂並不是不重視這類問題的公司,但還是想請教關於這方面的看法。

答 4:(古川)關於性別平權等多樣性,本公司認為是一個非常重要的問題。本公司作為一個提供娛樂產品的企業,是以「讓所有與任天堂有關聯的人都能露出笑容」為目標來進行遊戲開發工作。關於每一款不同遊戲的設計,因為都是綜合了許多不同要素下去判斷的關係,所以並不見得能夠滿足所有人的希望,但我們還是了解這是十分寶貴的意見。

又想搞老任
先唔講唔好淘寶嘅問題
實體版都仲會跌價,比官方定價平係正常
但電子版一向除左官方特價都唔會跌,但佢賣比你就平左咁多,諗下都知冇可能。如果佢係直接比個ac你 login就更加伏,正常買game係比code,唔會比ac你
依啲好大機會係黑卡買啦,便宜莫貪呀
上面巴打都講左,冇比人ban已經要還神啦
我係你就拿拿臨Logout個ac,個ac啲game同save就當冇左買個教訓,唔係你之後就係上黎問點解部機玩唔到架啦
冇呢d傻仔邊有得笑
Metroid主角係女人
桃公主出過game
Zelda勁過Link
最撚平權明明就係老任
定啲人想要女拳咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞